Programmamanagement

Duurzaam realiseren zonder energieverspilling

De omgeving is voortdurend in verandering. Aanpassen is een voorwaarde voor succes. Inzicht in mogelijke scenario’s zijn daarbij van groot belang.

Het vergt een grote mate van flexibiliteit om in (tijdelijke) samenwerkingsverbanden vraagstukken te vertalen naar concrete doelen. Daarbij ondersteunt TROTS met een programma-aanpak. Hierdoor kunnen we veranderingen duurzaam realiseren, zonder dat er veel energie verloren gaat aan randverschijnselen.

TROTS biedt programmamanagers die samenhangende werkzaamheden verbinden om zo doelen te bereiken. Onze programmanagers zijn deskundig op de inhoud. Ze hanteren een methode die zich kenmerkt door wederzijds vertrouwen, het geven en nemen van eigen verantwoordelijkheid en het creëren van een gezamenlijke commitment en positieve energie. Onze managers begeleiden het programma van initiatief tot afsluiting.

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
BU-manager

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl