Workplace management

Gaat om het creëren van een werkomgeving waar jij blij van wordt, dat is ons doel!

TROTS kijkt bij werkplekconcepten altijd naar de mens. De medewerker kan alleen goed presteren als zijn gezondheid en welzijn ook goed zijn.

TROTS heeft de ambitie om gezonde werk- en verblijfsomgevingen te realiseren. Dit start bij Workplace Management met het formuleren van een visie over hoe de organisatie wil werken. Dit vormt de basis voor de inrichting van de kantooromgeving en de faciliteiten (de bricks), de ICT- devices en voorzieningen (Bytes) en de cultuur en het gedrag (behaviour) binnen je organisatie waarbij de gebruikers altijd centraal staan. TROTS benadert de aanpak daarom altijd integraal.

TROTS Workplace Management adviseert en begeleidt organisaties die een nieuwe werkomgeving, het Activiteit Gericht Werken of Het Nieuwe Werken willen invoeren. Binnen het team Workplace Management zitten collega’s die niet alleen ervaring en expertise hebben met facilitair management en huisvesting, maar ook met communicatie, bedrijfskunde, change management en hospitality. Deze ervaring en expertise worden toegepast tijdens de activiteiten waarin TROTS Workplace Management ondersteuning kan bieden, namelijk:

 • Opstellen visie en de uitgangspunten nieuwe werkomgeving / Activiteit Gericht Werken;
 • Uitvoeren AGW-monitor;
 • Advisering geschiktheid pand voor het nieuwe werkconcept ;
 • Organiseren inspiratiebezoeken (gluren bij de buren);
 • Opstellen functioneel programma van eisen nieuwe werkomgeving;
 • Opstellen vlekken-/ inrichtingsplan nieuwe werkomgeving;
 • Organiseren van verschillende soorten informatieve- en strategische sessies;
 • Strategische communicatie (bijvoorbeeld presentaties voor MT, afdeling overleggen, zeepkistsessies, nieuwsbrieven, infographics, filmpjes etc.);
 • Managen en realiseren nieuwe werkomgeving
 • Organiseren AGW-cafés (tips en trucs over Activiteit Gericht Werken);
  • Cleandesk werken
 • Advisering beheer nieuwe werkomgeving;
 • Evalueren nieuwe werkomgeving/ activiteit gericht werken/ Het Nieuwe Werken;

Neem contact op voor meer informatie

Elselien Winters
Managing Senior Workplace Management

referentieprojecten

Groningen

Herhuisvesting gemeente Groningen

De gemeente Groningen is aan het veranderen en het project herhuisvesting moet invulling geven aan de veranderde huisvestingsvraag binnen de gemeente. Dit wordt in twee fases uitgevoerd. TROTS is als bureau verantwoordelijk voor de realisatie van de projectresultaten. Hiervoor zijn verschillende rollen ingezet; de centrale projectleider als drijvende kracht achter het project en verschillende deelprojectleiders, verantwoordelijk voor het realiseren van deelprojecten. Fase 1 van het huisvestingsproject is opgeleverd binnen de gestelde termijn, budget en kwaliteitsnormen.

Bekijk dit project
Case: Bodedienst, Gemeente De Bilt
de Bilt

Bodedienst, Gemeente De Bilt

De Bilt bestaat uit de zes dorpskernen Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek en heeft ruim 42.000 inwoners. Het is een groene en uitgestrekte gemeente (ca. 6.713 hectare) gelegen in de Utrechtse Heuvelrug. In de gemeente is veel hoogwaardige kennis aanwezig, onder meer door de huisvesting van een aantal landelijk bekende organisaties zoals het KNMI, RIVM en de Grontmij.  Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 280 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties. De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl