Als een ondernemer zijn volledige aandacht met een gerust hart schenkt aan de core business van het bedrijf, doen wij ons werk goed. TROTS investeert in bedrijven. Dit doen we door processen en ambities te doorgronden en de medewerkers en hun talenten te leren kennen. Pas dan adviseren we over facilitaire processen en bieden we onze zakelijke dienstverlening.

Onze core business zijn de facilitaire vraagstukken van bedrijven. Er worden hoge eisen gesteld aan de facilitaire diensten omdat deze effect hebben op het kwaliteitsimago van het bedrijf. Daarnaast wil een bedrijf efficiënt, transparant en flexibel inspelen op de markt. TROTS richt de facilitaire organisatie daarop in. TROTS voelt zich verantwoordelijk voor een snelle, efficiënte en kwaliteitsgerichte dienstverlening.

TROTS levert ‘value for money’ bij:

  • inrichting facilitaire organisatie
  • bemensing van operationele services zoals ontvangst services, facilitaire services (huismeesterdienst en servicedesk) en huisvesting services (technische medewerker en handyman).

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl