(Semi) overheid

TROTS zijn op onze samenleving. Wij ondersteunen overheidsorganisaties die zich sterk maken voor een betere maatschappij. Van nature past die ambitie goed bij TROTS. Ons doel is overheidsgebouwen voorzien van een steeds efficiëntere inrichting, waarbij de burger beter en doeltreffender geholpen wordt. Waar samenwerkingspartners zich welkom voelen. Samen werken aan een duurzame leefomgeving waarin we wonen, werken en recreëren.

Ontdek meer

Zakelijke dienstverlening

Als een ondernemer zijn volledige aandacht met een gerust hart schenkt aan de core business van het bedrijf, doen wij ons werk goed. TROTS investeert in bedrijven. Dit doen we door processen en ambities te doorgronden en de medewerkers en hun talenten te leren kennen. Pas dan adviseren we over facilitaire processen en bieden we onze zakelijke dienstverlening.

Ontdek meer

Zorg

Onze facilitaire adviezen, diensten en producten hebben direct invloed op de beleving van patiënten en bezoekers van ziekenhuizen en andere zorgcentra. Dat is een grote verantwoordelijkheid die we met trots nemen. Een veranderende zorgvraag vraagt om andere zorgconcepten. TROTS werkt bevlogen mee aan dit maatschappelijke vraagstuk. Gezondheid en welzijn verbeteren is onze dagelijkse missie.

Ontdek meer

Onderwijs

Wij zijn TROTS dat we een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van jonge mensen. In onze filosofie verkennen leerlingen en studenten hun talenten het best in een inspirerende en uitdagende schoolomgeving. Onze slimme schoolhuisvestingsconcepten moeten prikkelen op kennis, technologisch en persoonlijk niveau. Dat vraagt om specialistisch advies en efficiënte ondersteunende facilitaire diensten.

Ontdek meer

Industrie

Organisaties binnen de nutssector leveren strategisch belangrijke diensten en producten. Zaken die we eigenlijk als vanzelfsprekend beschouwen, zoals gas, water en licht. Maar ook de post, het openbaar vervoer en telefonie! TROTS levert graag een bijdrage aan deze industrieën om te zorgen dat zij hun services aan de burger continu kunnen waarmaken.

Ontdek meer

Overige

Ook voor andere branches is TROTS graag een duurzame partner in strategie en uitvoering van facilitaire diensten. Denk aan woningbouw, laboratoria, verenigingen en stichtingen en maatschappelijke organisaties. Onze aanpak kenmerkt zich door aandacht voor de specifieke trends, ontwikkelingen en wensen van de betreffende branche. Hierin investeren wij continu tijd en energie.

Ontdek meer

referentieprojecten

Projectmanager huisvesting Naturalis
Leiden

Projectmanager huisvesting Naturalis

Algemene omschrijving opdracht De opdracht betrof het verwerven van een tweetal externe locaties voor de Botanie collectie en haar onderzoekers en collectiebeheerders. Vanuit een tweetal bestaande locaties in Leiden en in Wageningen werden de collecties verhuisd waarna nu de mogelijkheid bestaat om de collecties te concentreren. Aansluitend konden collecties vanuit andere locaties worden overgebracht naar de nieuwe panden en de oude panden worden afgestoten. De oppervlakte van de twee nieuwe externe locaties bedraagt respectievelijk 5.400 m² en 3.000 m². Daarnaast zijn de alcoholcollecties (collecties op sterk water) samengevoegd in de collectietoren. Ook deze collectie onderdelen waren elders ondergebracht. Het opslaan van een alcoholcollectie kan alleen onder specifieke installatietechnische voorwaarden plaatsvinden. Om deze voorwaarden te realiseren zijn eerst de verdiepingen ontruimt waarna de voorzieningen aangebracht konden worden en tenslotte de alcohol collectie kon worden ingehuisd. Uitgevoerde werkzaamheden Haalbaarheidsonderzoek alternatieve locaties; Verhuizing van alcoholcollecties (440 m²), Botanische collectie (150.000 dozen), bibliotheek (5.000 m¹) en 120 medewerkers; Opstellen huisvestingsanalyse vastgoed Naturalis Biodiversity Center in Leiden; Beoordelen en adviseren omtrent ontwikkelingen i.r.t. geplande nieuwbouw; Projectleiding aanpassing huisvesting. Gerealiseerde doelen/ resultaten Realisatie bibliotheek en opslagruimte; Realisatie werk- en onderzoeksruimten collectiebeheerders. Toegevoegde waarde TFM De verhuizing is als gevolg van aflopende huurcontracten onder hoge tijdsdruk uitgevoerd. Een complicerende factor was een digitaliseringsproject van de collectie dat parallel hieraan wordt uitgevoerd. Dit vereiste een strakke logistieke planning. Door snel te schakelen is de projectmanager erin geslaagd de oplevering binnen de beschikbare tijd te realiseren.

Bekijk dit project
Case: ESA Controlled Quality Veal Apeldoorn
Apeldoorn

ESA Controlled Quality Veal Apeldoorn

ESA verkoopt een breed assortiment van kalfsvleesproducten, afgestemd op de wensen van de klanten. ESA levert haar kalfsvlees aan vele relaties over de gehele wereld. De kalfsvlees-producten vinden hun weg naar de groothandel, retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. ESA is onderdeel van VanDrie Group. VanDrie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees en is nog altijd een bedrijf dat gebouwd is op de beste familietradities.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl