Wij zijn trots dat we een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van jonge mensen. In onze filosofie verkennen leerlingen en studenten hun talenten het best in een inspirerende en uitdagende schoolomgeving. Onze slimme schoolhuisvestingsconcepten moeten prikkelen op kennis, technologisch en persoonlijk niveau. Dat vraagt om specialistisch advies en efficiënte ondersteunende facilitaire diensten.

Scholen zijn inspirerende omgevingen. Juist hier is men bezig met nieuwe ontwikkelingen. Dat vraagt om specialistische facilitaire dienstverlening. Met oog voor de lerende mens die geprikkeld wil worden. TROTS adviseert op strategisch niveau over schoolhuisvestingsconcepten en de bijbehoren beheer- en exploitatiemodellen.

TROTS adviseert over:

  • ondersteunende processen bij juiste formatieomvang
  • schoolhuisvestingsconcepten
  • beheer- en exploitatiemodellen
  • realisatie en ontwikkeling brede scholen

TROTS biedt facilitair advies aan universiteiten, hogescholen, middelbare scholen, voortgezet onderwijs en basisonderwijs. Deze onderwijsorganisaties hebben in toenemende mate te maken met druk op budgetten, schaalvergroting en multifunctionaliteit onder één dak. Het fundament waarop scholen kunnen bouwen is dan ook een optimale efficiënte huisvesting en een strak georganiseerde ondersteunende dienstverlening. Naast strategievorming en koersbepaling op facilitair gebied, gaan wij als duurzame partner een stap verder. Ook in de uitvoering dragen we bij aan de inspirerende, professionele en verantwoorde uitstraling van de school.

Diensten die een bijdrage kunnen leveren zijn onder meer:

  • ontvangst services: gastvrouw, receptionist, telefonist
  • facilitaire services: huismeester, conciërge, repromedewerker
  • technische services: handyman, technische medewerker

TROTS Integrated facility management levert een totaalpakket aan beheersdiensten waaronder: receptiedienstverlening, conciërgedienstverlening, contractbeheer (bijv. schoonmaakonderhoud, gebouwonderhoud) en zaalverhuur.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl