Second opinion activiteitenanalyse Stichting SWS Woonbedrijf

Een aantal verbetervoorstellen voor het ontwerp

Opdracht

Een second opinion uit te voeren op een uitgevoerde activiteitenanalyse.

Doel

In de second opinion een aantal verbetervoorstellen aandragen die over te nemen zijn in het ontwerp van de nieuwbouw.

Diensten

Stichting Woonbedrijf SWS werkt aan het beschikbaar hebben en houden van een grote voorraad betaalbare huurwoningen voor haar klanten. Met ruim 31.000 betaalbare woningen in Eindhoven en omgeving bieden SWS woonbedrijf haar klanten volop keuze.

Algemene omschrijving opdracht

Stichting Woonbedrijf SWS heeft TROTS gevraagd een second opinion uit te voeren op een uitgevoerde activiteitenanalyse. De activiteitenanalyse is vertaald in een vlekkenplan ten behoeve van de nieuwbouw. Deze nieuwbouw wordt eind 2015 in gebruik genomen. In de second opinion zijn een aantal verbetervoorstellen gedaan om over te nemen in het ontwerp van de nieuwbouw.

Uitgevoerde werkzaamheden

TROTS heeft een analyse gemaakt van de uitgevoerde activiteitenanalyse en een rapport opgesteld van de te verbeteren onderdelen. In een vervolg heeft TROTS een toetst uitgevoerd op het vlekkenplan in relatie tot de ruimtebehoefte.

Gerealiseerde doelen

Na uitvoering van de werkzaamheden is het vlekkenplan getoetst op haalbaarheid en is een eenduidige interpretatie van de data van de activiteitenanalyse gemaakt.

Toegevoegde waarde TROTS

Door de expertise van TROTS over huisvestingsconcepten kan het uitgevoerde onderzoek op kritische onderdelen worden getoetst en waar nodig aanpassingen worden gerealiseerd.

Second opinion activiteitenanalyse Stichting SWS Woonbedrijf

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl