Coaching beheerder multifunctioneel centrum Gemeente Muiden

Op basis van vooraf opgestelde persoonlijke leerdoelen.

Opdracht

Het coachen van de beheerder van het multifunctioneel centrum van de Gemeente Muiden.

Doel

Het structureren en slimmer plannen van zijn werkzaamheden.

Gemeente Muiden is een vestingstad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente bestaat uit het vestingstadje Muiden en het brinkdorp Muiderberg. Ze telt meer dan 6.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 36,51 km² (waarvan 22,06 km² water).

Algemene omschrijving opdracht

Het coachen van de beheerder van het multifunctioneel centrum van de Gemeente Muiden, met als doel het structureren en slimmer plannen van zijn werkzaamheden. Op basis van vooraf opgestelde persoonlijke leerdoelen is het coaching traject doorlopen.

multifunctioneel centrum Gemeente Muiden

Uitgevoerde werkzaamheden

  • De functie, het doel van de functie en prioriteiten in kaart brengen;
  • Aanreiken van handvaten, documenten en advies om de werkzaamheden slimmer en efficiënter te kunnen organiseren.

Gerealiseerde doelen/ resultaten

  • De beheerder van het multifunctioneel centrum heeft meer structuur in zijn werkzaamheden waardoor werkzaamheden beter en efficiënter worden uitgevoerd.

Toegevoegde waarde TROTS

Door de prioriteiten in kaart te brengen en door het geven van tips en advies, is coach van TROTS samen met de beheerder erin geslaagd de kwaliteit van zijn werkzaamheden te verbeteren.

multifunctioneel centrum Gemeente Muiden

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl