Detachering teammanager facilitaire services Menzis

Het op interim basis leveren van een teammanager facilitair services voor de waarborging van continuïteit en kwaliteit van de processen.

Opdracht

In verband met zwangerschapsverlof heeft TROTS op interim basis een teammanager facilitaire services geleverd voor de locatie Groningen.

Doel

Naast het waarborgen van de continuïteit en kwaliteit van de processen heeft de medewerker van TROTS een actieve bijdrage geleverd aan het verder ontwikkelen/integreren van het Lean en Mean concept.

Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar, de op drie na grootste van heel Nederland. Het Menzisconcern heeft kantoren in Groningen, Enschede en Wageningen. In totaal huisvest de organisatie ongeveer 2.500 medewerkers.

In verband met zwangerschapsverlof heeft TROTS op interim basis een teammanager facilitaire services geleverd voor de locatie Groningen. Waarborging van de continuiteit en kwaliteit van de processen was één van de belangrijke doelen. Daarnaast heeft de medewerker van TROTS een actieve bijdrage geleverd aan het verder ontwikkelen/integreren van het Lean en Mean concept. Dit concept heeft geresulteerd in nieuwe werkwijzes die door de medewerker van TROTS begeleidt zijn. Daarnaast heeft de teammanager een actieve bijdrage geleverd aan een grootschalig intern herhuisvestingstraject.

foto: de architecten Cie

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl