Facilitair beheer MFA de Veste 30 jaar lang

Beheer & exploitatie de Veste

TROTS gaat 30 jaar lang het facilitaire beheer van MFA de Veste verzorgen. De Veste is het nieuwe onderkomen van basisschool De Vonder, stichting Kinderopvang Borne, volleybalvereniging Ecare Apollo 8 en Wijkraad De Bornsche Maten.

Betrokkenheid TROTS

TROTS is vanaf het begin betrokken bij het ontwerp en heeft meegedacht in de functionele/logistieke inrichting, multifunctionaliteit en materiaalkeuzes. TROTS verzorgt het beheer en is het gezicht voor de gebruikers en bezoekers van het pand. Daarnaast coördineren we de werkzaamheden van de diverse onderhoudspartners. We leveren diverse facilitaire diensten waarbij we verantwoordelijk zijn voor o.a. het klein dagelijks onderhoud, ongediertebestrijding, legionella bemonstering, schoonmaak en afvalbeheer.

Sociaal schoonmaakconcept

We passen hier een sociaal schoonmaakconcept toe in partnership met de SWB samen geven we invulling aan de schoonmaak. Hierdoor krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans om aan de slag te komen.

“Er is gekozen voor ons ontwerp en voorstel wat in totaliteit als beste gescoord heeft. Het gebouw is fraai vormgegeven, functioneel, bijzonder duurzaam en energiezuinig ...”
L. Albers
Projectwethouder

... De bouwstijl komt overeen met reeds gerealiseerde delen van de wijk, maar bovenal straalt het project licht en ruimte uit. Aldus Projectwethouder Lex Albers.

referentieprojecten

Case: Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle
Zwolle

Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle is een professionele, betrouwbare en ambitieuze gemeente die meedenkt, transparant werkt en de kracht van andere partners gebruikt om haar doel te bereiken en daarmee midden in de samenleving staat. Zij streven naar succes van de stad en haar burgers en leggen daarbij de lat hoog. Gemeente Zwolle is op zoek naar erkenning en komen vanuit leerervaringen, innovatie en samenwerking tot vergroting van ons succes. Iedereen die met hen samenwerkt wordt daarin serieus genomen. Het bereiken van het gezamenlijk resultaat staat de gemeente daarbij voor ogen. Uitgangspunt hierbij vormt rolvastheid. Met respect voor een ieders rol en expertise draagt de gemeente bij aan het gemeenschappelijk doel: de kwaliteit en duurzaamheid van de Zwolse samenleving.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl