Facilitair Coördinator Versa Welzijn

De Young Professional van TROTS is verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de facilitaire dienstverlening.

Opdracht

Het optimaal faciliteren van het primaire proces van Versa Welzijn, waarbij de facilitaire afdeling zo effectief en efficiënt mogelijk te werk gaat zonder de (eind)gebruiker uit het oog te verliezen.

Doel

Het doel van dit project is het continueren en optimaliseren van de facilitaire dienstverlening, waarbij de nadruk ligt bij het adviseren en begeleiden van de organisatie. Doordat TROTS geheel ontzorgt in de facilitaire dienstverlening kan Versa Welzijn zicht richten op haar primair proces.

Diensten

Versa Welzijn ondersteunt initiatieven van burgers, stimuleert en ondersteunt vrijwillige inzet, helpt mensen te participeren in de samenleving om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn, helpt jongeren hun talent ontwikkelen en risico’s vermijden en beheert accommodaties waar burgers en organisaties activiteiten kunnen organiseren. Deze werkzaamheden verricht Versa Welzijn op 49 locaties, zowel lokaal als regionaal, met 200 medewerkers en 2000 medewerkers. Het uitgangspunt daarbij is: lokaal wat lokaal kan en regionaal wat regionaal moet. De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeenten in de Gooi en Vechtstreek, Baarn en Eemnes uitgevoerd.

Algemene omschrijving opdracht

Het optimaal faciliteren van het primaire proces van Versa Welzijn, waarbij de facilitaire afdeling zo effectief en efficiënt mogelijk te werk gaat zonder de (eind)gebruiker uit het oog te verliezen. Het streven hierbij is het realiseren van een maximaal maatschappelijk rendement. De rol van facilitair coördinator is ingevuld vanuit het traineeship van TROTS.Het optimaal faciliteren van het primaire proces van Versa Welzijn, waarbij de facilitaire afdeling zo effectief en efficiënt mogelijk te werk gaat zonder de (eind)gebruiker uit het oog te verliezen. Het streven hierbij is het realiseren van een maximaal maatschappelijk rendement. De rol van facilitair coördinator is ingevuld vanuit het traineeship van TROTS.

Uitgevoerde werkzaamheden

De Young Professional van TROTS is verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de facilitaire dienstverlening waaronder de volgende werkzaamheden vallen:

  • Zorgdragen voor huisvestings- en vastgoed gerelateerde onderwerpen, zoals inrichting, (groot) onderhoud, veiligheid en huur en verhuur;
  • Projectleiding voor de verbouwing, verhuizing en inhuizing van verschillende locaties;
  • Verantwoordelijk voor leveranciers- en contractmanagement;
  • Adviseren ten aanzien van het beleid en het geven van een visie op de facilitaire dienstverlening;
  • Preventiemedewerker fysieke en psychosociale arbeidsbelasting, welke onder andere verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de Risico-Inventarisatie en Evaluaties (RI&E) binnen alle Versa Welzijn locaties;
  • Bewaken en optimaliseren van financiële facilitaire stromen door facilitaire contracten te optimaliseren en facilitaire processen en procedures in kaart te brengen.

Geplande doelen / resultaten

Het doel van dit project is het continueren en optimaliseren van de facilitaire dienstverlening, waarbij de nadruk ligt bij het adviseren en begeleiden van de organisatie. Doordat TROTS geheel ontzorgt in de facilitaire dienstverlening kan Versa Welzijn zicht richten op haar primair proces.

Toegevoegde waarde TROTS

De toegevoegde waarde van TROTS in deze opdracht is het inbrengen van een frisse en kritische blik, facilitaire kennis, het fungeren als sparringpartner en het continueren van de facilitaire dienstverlening waardoor de klant volledig wordt ontzorgt.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl