Programmamanagement HNW bij de NVWA

Implementatie van kantoorconcept Het Nieuwe Werken bij de NVWA.

In samenwerking met de NVWA zijn de uitgangspunten voor het kantoorconcept ontwikkelt op gebied van vertaling visie, type omgevingen/ruimtes en verhouding in soorten activiteitgerelateerde werkplekken.

Werkzaamheden

TROTS heeft de principes van Het Nieuwe Werken vertaalt in kantoorconcepten voor de servicekantoren en steunpunten van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit. In samenwerking met de NVWA zijn de uitgangspunten voor het kantoorconcept ontwikkelt op gebied van vertaling visie, type omgevingen/ruimtes en verhouding in soorten activiteitgerelateerde werkplekken. Op basis hiervan en de normatieve kaders zijn inrichtingsplannen ontwikkelt. Deze zijn intensief gedeeld met gebruikers van de verschillende locaties hetgeen geleidt heeft tot een gedragen concept.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl