In- en verhuizing nieuw stadhuis Gemeente Almelo

Advisering nieuwe huisvesting

Opdracht

Het adviseren over de afhankelijkheden die komen kijken bij het in gebruik nemen van nieuwe huisvesting.

Doel

Het in goede banen leiden van het in- en verhuistraject rondom de nieuwe huisvesting Gemeente Almelo.

TROTS heeft de gemeente Almelo geadviseerd over de afhankelijkheden die komen kijken bij het in gebruik nemen van nieuwe huisvesting. Aansluitend heeft de gemeente Almelo TROTS opdracht gegeven voor het inzetten van een projectleider huisvesting. Opdracht is het begeleiden van het in- en verhuizingstraject en begeleiding van het team Facilitair bij de bouw, projectleiding, ICT en HNW.

Algemene omschrijving opdracht

De gemeente Almelo bouwt aan een nieuw stadhuis. De organisatie is zich aan het voorbereiden op de nieuwe huisvesting. Om zich in 2015 te kunnen huisvesten in het nieuwe gebouw is Facilitaire Zaken druk bezig met het inhoudelijke facilitaire deelprojecten rond om het nieuwe stadhuis. Naast de facilitaire deelprojecten gaan de medewerkers en allerlei diensten verhuizen. De projectleider huisvesting houdt zich bezig met het managen van het in- en verhuistraject, overzicht en sturen werkzaamheden en deelprojecten totaal project richting nieuwbouw. Daarnaast zorgen voor verbinding tussen de deelprojecten ICT, HNW en bouw.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Opstellen matrix afhankelijkheden nieuw stadhuis;
  • Opstellen totale MS-project planning in- en verhuizen en ontmantelen panden;
  • Opstellen Plan van aanpak in- en verhuizing;
  • Sessies facilitair team ‘wat komen we tegen in het nieuwe stadhuis’ (proces en beheer);
  • Facilitaire deelprojecten op hoofdlijnen sturen richting nieuwbouw.

Gerealiseerde doelen/resultaten

  • MS-project planning is een dynamische werkplanning;
  • Plan van aanpak in en verhuizing.

Toegevoegde waarde TROTS

De ingezette consultant van TROTS heeft ervaring in soort gelijke trajecten. De eigen organisatie heeft ervaring met projecten maar niet met een soortgelijk omvangrijke traject. De toegevoegde waarde van de consultant is de kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement, het in- en verhuizen (> 2000 med.), HNW, informeren en voorbereiden organisatie en samenwerking met diverse disciplines zoals ICT, DIV ed.

In- en verhuizing nieuw stadhuis Gemeente Almelo

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl