• Apeldoorn & Zutphen
 • Zorg

Interim adviseur/accountmanager Gelre ziekenhuizen

Ondersteunen bij exploitatie en beheer van diensten.

Opdracht

Het ondersteunen bij de exploitatie en het beheer van diensten voor bezoekers, patiënten en medewerkers.

Doel

Als adviseur/accountmanager de afdeling Vastgoed en Diensten van Gelre Ziekenhuizen ondersteunen bij exploitatie en beheer van diensten.

Gelre ziekenhuizen is met 3.300 medewerkers, 180 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgingsgebied van ruim 280.000 inwoners één van de grotere ziekenhuizen in Nederland. De ziekenhuizen zijn gevestigd in Apeldoorn en Zutphen. Het ziekenhuis verhuurt ruimtes aan externen zoals artsen en maatschappen, winkeliers, ondernemers binnen het ziekenhuis en intern aan verpleegafdelingen en ondersteunende afdelingen.

Algemene omschrijving opdracht

De adviseur/accountmanager ondersteunde bij de exploitatie en beheer van diensten voor bezoekers, patiënten en medewerkers, die direct onder de verantwoordelijkheid van Vastgoed en Diensten vallen, zoals de parkeervoorzieningen, de patiëntentelevisie en horecavoorzieningen voor bezoekers. Hij onderzocht in samenwerking met collega’s exploitatiemogelijkheden.

Uitgevoerde werkzaamheden

TROTS heeft een senior adviseur/accountmanager geleverd binnen de afdeling Vastgoed en Diensten. Hij was verantwoordelijk voor:

 • het contact met bestaande en nieuwe klanten, zoals huurders en afnemers van diensten van de zorgboulevard;
 • het leveren van een bijdrage aan de positionering en acquisitie van Vastgoed en Diensten;
 • monitoren van de dienstverlening en ondersteuning (waar mogelijk) bij de bedrijfsvoering van klanten;
 • afspraken met klanten en overeenkomsten met betrekking tot de externe dienstverlening (huur en diensten);
 • het coördineren van bouwkundige voorzieningen bij de realisatie.

Gerealiseerde doelen/resultaten

 • Bijdragen bij de totstandkoming van de zorgboulevard;
 • Goede borging van de gemaakte afspraken met huurders en de interne organisatie;
 • Oplevering nieuwe winkelunits;
 • Voorbereiding aanbesteding patiënten televisie;
 • Advies omtrent nieuwe PTTV.

Toegevoegde waarde TROTS

TROTS is continue op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Deze kennis en kunde van TROTS wordt op de afzonderlijke onderdelen toegepast waardoor een kwalitatief goed resultaat wordt opgeleverd.

Foto : IGG

referentieprojecten

Case: Teijin Aramid Arnhem
Arnhem

Teijin Aramid Arnhem

Teijin Aramid is een internationale onderneming die wereldwijd aramidegarens, -vezels en -pulp levert onder de handelsnamen Twaron, Technora,  Sulfron en Teijinconex. Twaronen Sulfron worden door Teijin Aramid in Nederland geproduceerd. Technora en Teijinconex worden in Japan geproduceerd. Aramide kent allerlei toepassingen, zoals in auto’s (banden, slangen, riemen), in de lucht- en ruimtevaart, de civiele techniek, de bouw, vrijetijdsartikelen (bv boten), beschermende kleding (kogel-, brand- en steekwerende kleding), glasvezelkabels, frictie- en afdichtingsmaterialen en nog veel meer. Als pionier en marktleider in aramide werken ze samen met hun klanten aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst.

Bekijk dit project
denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl