Interim Facility/Locatie Manager TNO

Inzetten van een locatiemanager voor alle locatiegebonden zaken.

Opdracht

Het inzetten van een locatiemanager voor alle locatiegebonden zaken, zoals diensten en middelen, beveiliging en veiligheid, ARBO, milieu en veiligheid, BHV organisatie en het crisisteam.

Doel

Het realiseren van kwaliteitsverbetering en het in goede banen leiden van alle locatiegebonden zaken.

TNO is de Nederlandse organisatie voor Toegepast- Natuurwetenschappelijk Onderzoek met een eigen kantoor in Brussel, Qatar en op Aruba.

Algemene omschrijving opdracht

TROTS was als Locatiemanager verantwoordelijk voor alle locatiegebonden zaken (gebouwen en terreinen), zoals diensten en middelen, beveiliging en veiligheid, ARBO, milieu en veiligheid, BHV organisatie en het crisisteam. De Facilitair Manager was budgetverantwoordelijk, gaf leiding aan een team van vijftien eigen medewerkers en externe dienstverleners en had reguliere managementtaken zoals het voeren van functioneringsgesprekken, werkoverleggen, richting geven aan de facilitaire dienst, coachen en begeleiden van medewerkers.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Teambuilding: samenwerking bevorderen en coachen van medewerkers
  • Teamcapaciteit efficiënt inrichten, processen stroomlijnen
  • TROTS ondersteunde bij meer profilering binnen de organisatie, verschillende projecten en beschreef bezuinigingsvoorstellen.
  • Relatiebeheer en samenwerking met overige (staf-) facilitaire diensten opbouwen
  • achterstallig onderhoud planmatig oppakken

Gerealiseerde doelen/resultaten

  • Interne werkorganisatie is verbeterd door te werken volgens het projectmatige werkprincipe
  • Verbeterde communicatie tussen de facilitaire diensten en de gebruikers

Toegevoegde waarde TROTS

De interim Facility/ locatie manager is gedreven en is in staat medewerkers te motiveren met als doel kwaliteitsverbetering te realiseren.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl