Interim Facility/Locatie Manager TNO

Inzetten van een locatiemanager voor alle locatiegebonden zaken.

Opdracht

Het inzetten van een locatiemanager voor alle locatiegebonden zaken, zoals diensten en middelen, beveiliging en veiligheid, ARBO, milieu en veiligheid, BHV organisatie en het crisisteam.

Doel

Het realiseren van kwaliteitsverbetering en het in goede banen leiden van alle locatiegebonden zaken.

TNO is de Nederlandse organisatie voor Toegepast- Natuurwetenschappelijk Onderzoek met een eigen kantoor in Brussel, Qatar en op Aruba.

Algemene omschrijving opdracht

TROTS was als Locatiemanager verantwoordelijk voor alle locatiegebonden zaken (gebouwen en terreinen), zoals diensten en middelen, beveiliging en veiligheid, ARBO, milieu en veiligheid, BHV organisatie en het crisisteam. De Facilitair Manager was budgetverantwoordelijk, gaf leiding aan een team van vijftien eigen medewerkers en externe dienstverleners en had reguliere managementtaken zoals het voeren van functioneringsgesprekken, werkoverleggen, richting geven aan de facilitaire dienst, coachen en begeleiden van medewerkers.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Teambuilding: samenwerking bevorderen en coachen van medewerkers
  • Teamcapaciteit efficiënt inrichten, processen stroomlijnen
  • TROTS ondersteunde bij meer profilering binnen de organisatie, verschillende projecten en beschreef bezuinigingsvoorstellen.
  • Relatiebeheer en samenwerking met overige (staf-) facilitaire diensten opbouwen
  • achterstallig onderhoud planmatig oppakken

Gerealiseerde doelen/resultaten

  • Interne werkorganisatie is verbeterd door te werken volgens het projectmatige werkprincipe
  • Verbeterde communicatie tussen de facilitaire diensten en de gebruikers

Toegevoegde waarde TROTS

De interim Facility/ locatie manager is gedreven en is in staat medewerkers te motiveren met als doel kwaliteitsverbetering te realiseren.

referentieprojecten

Case: Teijin Aramid Arnhem
Arnhem

Teijin Aramid Arnhem

Teijin Aramid is een internationale onderneming die wereldwijd aramidegarens, -vezels en -pulp levert onder de handelsnamen Twaron, Technora,  Sulfron en Teijinconex. Twaronen Sulfron worden door Teijin Aramid in Nederland geproduceerd. Technora en Teijinconex worden in Japan geproduceerd. Aramide kent allerlei toepassingen, zoals in auto’s (banden, slangen, riemen), in de lucht- en ruimtevaart, de civiele techniek, de bouw, vrijetijdsartikelen (bv boten), beschermende kleding (kogel-, brand- en steekwerende kleding), glasvezelkabels, frictie- en afdichtingsmaterialen en nog veel meer. Als pionier en marktleider in aramide werken ze samen met hun klanten aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst.

Bekijk dit project
denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl