Interim Kwartiermaker Facilitaire Organisatie BRU

Ondersteuning van het facilitaire team.

Opdracht

Het ondersteunen bij de nieuwe opzet van een zelfstandig facilitair team.

Doel

De expertise van TROTS toepassen om het zelfstandig facilitair team genoeg body te geven om de huisvestingszaken in te voeren en alles automatisch te laten verlopen.

Bestuur Regio Utrecht (BRU) is een samenwerkingsverband van negen gemeenten in de regio Utrecht. Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen en Zeist werken aan verbetering van de bereikbaarheid, de leefbaarheid en de economische ontwikkeling van het gebied.

Algemene omschrijving opdracht

Tijdens een reorganisatieproces leverde een Facilitair Manager van TROTS ondersteuning bij de nieuwe opzet van een zelfstandig facilitair team, met een eigen teamleider. TROTS heeft ervoor gezorgd dat de huisvestingszaken zo zijn ingevoerd, dat alles automatisch kan verlopen.

Het zwaartepunt van de opdracht lag in het op orde maken van de zogenaamde DIV-processen (herordenen van dossiers, postrouting, distributieproces) en de ICT-aangelegenheden.

Toegevoegde waarde TROTS

TROTS bracht ruime managementervaring en inhoudelijke expertise in op het gebied van post, archief en informatievoorziening. Onze Facilitair Manager gaf leiding aan 10 medewerkers.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl