Interim projectleider huisvesting RIBW (nu Promens Care)

Begeleiding van aan- en aankoop.

Opdracht

Het bijstaan van aanhuur en aankoop en verbouwingen van woningen en het afsluiten van specifieke contracten met toeleveranciers.

Doel

Als professional RIBW bijstaan in het aanhuur en aankoop traject en bijkomende specifieke contracten met toeleveranciers.

RIBW’s (nu Promens Care) zijn Regionale Instellingen voor Beschermd en Begeleid Wonen. In Nederland zijn totaal 23 organisaties in de geestelijke gezondheidszorg die professionele begeleiding en ondersteuning bieden. De RIBW Drenthe beschikt voor haar cliënten over woonhuizen waar zij verblijven onder toezicht van begeleiders. De cliënten komen in een compleet ingericht huis en leren langzaam weer terug te keren in de samenleving. De inrichting is zo gewoon mogelijk, zodat men weer zelfstandig leert om boodschappen te doen en het huishouden te regelen.

Omschrijving opdracht

Een Projectleider van TROTS heeft de RIBW bijgestaan in de aanhuur en aankoop en verbouwing van woningen. TROTS heeft specifieke contracten afgesloten met toeleveranciers voor bijvoorbeeld veiligheid en telefonie, om alles binnen een bepaalde termijn en onder speciale voorwaarden te realiseren.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl