Interim Verandermanager FB Gemeente Amsterdam

Vertaling van klantwensen naar facilitair beleid.

Opdracht

Het aanbevelen van diverse oplossingen aan het facilitair management om het facilitair beleid te verbeteren n.a.v. klankwensen.

Doel

Professionalisering te creëren en oplossingen aan te dragen voor verbetering facilitair beleid.

De gemeente Amsterdam is een grootstedelijke gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt circa 800.00 inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 219 km² (waarvan een kwart water). De gemeente Amsterdam is één van de grootste werkgevers in de regio, er werken ruim 16.000 mensen.

TROTS was verantwoordelijk voor het vertalen van klantwensen naar het facilitair beleid en heeft hier vervolgens uitvoering aan gegeven. Bij de uitvoering werd de aard van een aantal weerstanden bekeken en heeft de Facilitair Manager diverse oplossingen aangedragen. TROTS keek opnieuw naar de werkelijke klantwensen en de invulling van FBA. Dit gaf draagkracht bij het vaste facilitaire team om de professionalisering verder in te zetten. De Interim Manager stelde een Producten en Diensten Catalogus (PDC) op, waarin taken en verantwoordelijkheden werden vastgelegd. Dit gaf overzicht en rust in de facilitaire organisatie.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl