Inventarisatie en conditiemeting meubilair gemeente Amsterdam

Vanuit de Gemeente Amsterdam ontstond de behoefte om inzicht te krijgen in het meubilair van meer dan 20 panden, die gezamenlijk circa 136.000m2 beslaan.

Vanuit de Gemeente Amsterdam ontstond de behoefte om inzicht te krijgen in het meubilair van meer dan 20 panden, die gezamenlijk circa 136.000m2 beslaan. TROTS heeft hiervoor een methodiek ontwikkeld met specifieke software, waardoor bij oplevering een totaal beeld ontstaat van de technische conditie en tegelijkertijd ook de benodigde investeringen zichtbaar maakt. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden met de geldende ARBO normen. Hiervoor is in nauw contact met de opdrachtgever de technische conditie beoordeeld van elementen, variërend van kantoor- tot kantinemeubilair. Aan de hand van deze conditie is een investeringsraming gemaakt welke inzicht bracht in de financiële consequenties voor de komende 12 jaar.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl