Opleidingscentrum De Grift

Schoonmaak & Catering dienstverlening

Opleidingscentrum De Grift leidt jongeren vanaf 16 jaar op in de beroepen timmeren, metselen, tegelzetten en betontimmeren. Het opleidingscentrum is opgericht dóór en vóór bouwbedrijven in de regio Nieuwleusen/Dalfsen en werkt nauw samen met Fundeon (landelijk orgaan voor het beroepsonderwijs) en het ROC Deltion College (verzorgt de theorie op ons opleidingscentrum).

Onze dienstverlening

Voor het opleidingscentrum leveren we concept, waarin schoonmaak en catering de hoofdlijnen zijn van onze dienstverlening. In het centrum vinden diverse activiteiten plaats, zoals opleiding in theorie en praktijk, kantoorwerkzaamheden en georganiseerde cursussen en evenementen. Voor de interne en externe klanten ondersteuningen we bij deze activiteiten in het schoonmaak en onderhoud en het cateren. We leveren structurele dienstverlening ten behoeve van de dagelijkse bezetting van het centrum. Daarbij bieden we flexibele ondersteuning bij georganiseerde activiteiten. Samen met het opleidingscentrum bieden we complete verzorging van het de activiteiten, van voorbereiding tot en met laatste schoonmaak. Dit doen we door goed naar de wensen te luisteren. We stellen samen het programma op, en zorgen voor een complete ondersteuning in de faciliteiten. Door een open communicatie kunnen we de programma’s evalueren, en het keer op keer efficiënt inrichten.

Opleidingscentrum De Grift

Behaalde doelstelling

We hebben middels de juiste organisatie de gewenste uitvoering van activiteiten kunnen bereiken. Korte lijnen met de klant, heeft er voor gezorgd dat binnen de kleine omgeving, ook wij als partner een wezenlijk onderdeel uitmaken van de organisatie. Dankzij de ruimte die we hebben gekregen, hebben we een heldere en duidelijke procedures op gesteld, die door een ieder ingevuld kan worden. Zo hebben we de inkoop van goederen gecentraliseerd, waardoor er niet alleen voordeliger ingekocht kan, maar ook flexibel omgegaan kan worden met voorraad. Er is minder derving van voedingsmiddelen. Dankzij een schoonmaakprogramma en registratieformulieren worden de ruimtes juist en effectief schoongemaakt.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl