Projectleider Huisvesting & Workplace management Paleis Het Loo

De begeleiding van de organisatie naar de tijdelijke huisvesting vanaf de voorbereidingsfase tot en met de realisatiefase.

Doel

Het begeleiden en coördineren naar de tijdelijke huisvesting.

Voor de tijdelijke huisvesting van museum Paleis Het Loo heeft TROTS een projectleider Huisvesting & Workplace management ingezet.

Deze projectleider zorgt voor de begeleiding van de organisatie, de voorbereiding van de medewerkers en de coördinatie en realisatie. Ook zorgt de projectleider voor de inrichting en het werkplek van de huisvesting.

referentieprojecten

Projectleider herhuisvesting Gemeente Groningen fase II
Groningen

Projectleider herhuisvesting Gemeente Groningen fase II

De gemeente Groningen is aan het veranderen en het project herhuisvesting moet invulling geven aan de veranderde huisvestingsvraag binnen de gemeente. Dit wordt in twee fases uitgevoerd. TROTS is als bureau verantwoordelijk voor de realisatie van de projectresultaten. Fase 1 is afgerond en nu wordt fase 2 uitgevoerd; het realiseren van een verhuizing van ong. 600 medewerkers verspreid over 6 locaties binnen de gestelde kaders. De consultant van TROTS biedt hierbij projectmanagementondersteuning aan.

Bekijk dit project
Detachering senior Facilitair Adviseur/Projectleider RIBW (nu Promens Care)
Assen

Detachering senior Facilitair Adviseur/Projectleider RIBW (nu Promens Care)

TROTS heeft een senior facilitair adviseur/ projectleider geleverd. Hij is voor de RIBW-Drenthe gestart met een inkoopanalyse met als doel een advies te geven over het professionaliseren van de inkoopprocessen en een professionalisering van de facilitaire dienst. Voor de fusie tussen Stichting de Leite en de RIBW-Drenthe heeft TROTS in samenspraak met beide stichtingen alle facilitaire zaken verzorgd, waardoor beide stichtingen gezamenlijk tot een plan zijn gekomen om de facilitaire organisaties samen te voegen. Vervolgens heeft TROTS de taken overgedragen aan de nieuwe medewerkers.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl