Projectcoordinatie De Staffing Group

Het primaire doel van dit project is het laten bloeien van het Dynahouse. Dit houdt in dat het pand binnen de kaders wordt opgeleverd.

Opdracht

Het primaire doel van dit project is het laten bloeien van het Dynahouse. Dit houdt in dat het pand binnen de kaders wordt opgeleverd. Waarna het concept en de dienstverlening verder ontwikkeld en bijgestuurd kunnen worden. Een tweede doel van dit project is het ontwikkelen van een business model welke op termijn kostendekkend is.

Doel

De Young Professional van TROTS was als project coördinator verantwoordelijk voor het facilitair operationaliseren van het zogenaamde Dynahouse.

Diensten

De Staffing Groep (DSG) is sinds de oprichting in 1986 met haar label IT-Staffing uitgegroeid tot één van de grootste IT-detacheerders van Nederland. De Staffing Groep heeft besloten om het naastgelegen pand, Dynahouse, te kopen. Waarvan één verdieping voor werkplekken en twee verdiepingen voor diverse vergaderruimten. Op de bovenste verdieping van het pand is een externe huurder gevestigd. De aandeelhouder, tevens conceptbedenker, heeft het idee om het pand te laten verbouwen, waardoor een nieuwe werkplekomgeving voor meerdere doelgroepen ontstaat. Hierbij kan gedacht worden aan de medewerkers van De Staffing Groep, ZZP-ers (Dynaworkers), medewerkers van bedrijven uit de omgeving en passanten.

referentieprojecten

Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl