Projectleider inrichting en verhuizing Menzis

Projectmanagement bij een interne verbouwing van ca. 1.000 m² kantoorruimte waarbij eveneens een transitie naar HNW concept werd gemaakt.

Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar, de op drie na grootste van heel Nederland. Het Menzisconcern heeft kantoren in Groningen, Enschede en Wageningen. In totaal huisvest de organisatie ongeveer 2.500 medewerkers.

Opdracht

Projectmanagement bij een interne verbouwing van ca. 1.000m2 kantoorruimte waarbij eveneens een transitie naar HNW concept werd gemaakt. De afstemming van gebruik en ontwerp bij transitie naar HNW met zowel het management als de gebruikers, waarbij aandacht gehouden moet worden met tegengestelde belangen zoals gebruikers beleving vs. organisatie ontwikkelingen. Het doel was het creëren van een open werkomgeving voor 140 werkplekken met oog voor de juiste akoestiek. In het ontwerp is eveneens aandacht uit gaan naar de technische installaties. Zo zijn er speciale maatregelen getroffen om zorg te dragen voor een optimale klimaatbeheersing in de open werkomgeving. Daarnaast is er, gezien het open kantoor concept, ook extra aandacht geschonken aan de akoestische kwaliteit. Zo zijn er onder andere speciale akoestische plafondplaten toegepast.

Werkzaamheden

  • Afstemming gebruik en ontwerp bij transitie naar HNW met zowel het management als de gebruikers, waarbij aandacht gehouden moet worden met tegengestelde belangen (gebruikers beleving vs. organisatie ontwikkelingen);
  • Afstemming ICT met betrekking tot IT en telecommunicatiewerkzaamheden;
  • Aansturen van de betrokken partijen en coördinatie van alle werkzaamheden;
  • Bouwmanagement en controle en bewaking op kwaliteit, planning en budget;
  • Opstellen van een projectdossier.

Gerealiseerde doelen en resultaten

  • Een open werkomgeving gecreëerd voor 140 werkplekken;
  • Een nieuw open kantoor concept gecreëerd met zowel betere akoestische als klimatologische kwaliteit;
  • Verhuizing zonder ‘productieverlies’.

Toegevoegde waarde TROTS

TROTS heeft ervaring met vergelijkbare huisvestingsopdrachten en ook ervaring binnen de opdrachtgever. De waarde die door de consultant is toegevoegd is om met kennis van zaken en vanuit een externe positie een omgeving te creëren die past bij de organisatie.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl