Interim Projectmanager Huisvesting gem. Schoonhoven

Het coördineren van het gehele bouwtraject van het historische pand waarin de Gemeente Schoonhoven is gevestigd.

Opdracht

Het coördineren van het gehele bouwtraject van het historische pand waarin de Gemeente Schoonhoven is gevestigd.

Doel

Het omvangrijke project vlekkeloos te laten verlopen en een huisvestingsplan ontwikkelen en implementeren voor de coördinatie van het gehele bouwtraject.

Gemeente Schoonhoven telt ongeveer 12.000 inwoners en een oppervlakte van 6,96 km² en een wateroppervlakte van 0,67 km².

Omschrijving opdracht

Het historische pand waarin de gemeente Schoonhoven is gevestigd, werd gerenoveerd. TROTS heeft een projectmanager geleverd die een omvangrijk bouw- en herinrichtingproject heeft geleid. TROTS heeft dit gehele bouwtraject gecoördineerd en zorgde voor een tijdelijke huisvesting van 150 medewerkers.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Tijdens de bouw heeft onze projectmanager een nieuw huisvestingsplan ontworpen en geïmplementeerd;
  • Na oplevering van het gemoderniseerde gebouw, heeft TROTS de inrichting van de nieuwe facilitaire organisatie geregisseerd en de contracten met leveranciers afgesloten;
  • De projectmanager heeft de verhuizing van de medewerkers terug in het gebouw georganiseerd en gecoördineerd.

Gerealiseerde doelen/resultaten

  • Het omvangrijke project is vlekkeloos verlopen;
  • Een huisvestingsplan is geïmplementeerd.

Toegevoegde waarde TROTS.

TROTS heeft brede ervaring met het opleveren van dergelijke omvangrijke projecten. TROTS combineert kennis en kunde van huisvestingsvraagstukken met proces- en projectmanagement, ondersteunt door bewezen projectmethodieken.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl