Quickscan facilitaire organisatie Huisman

Uitvoeren van een Quickscan

Opdracht

Het uitvoeren van een quickscan op de facilitaire organisatie.

Doel

De huidige stand van zaken in beeld te brengen, besparingsmogelijkheden te benoemen en te adviseren over eventuele uitbesteding.

Huisman Equipment is een familiebedrijf in de haven van Rotterdam dat de afgelopen jaren een flinke groei heeft doorgemaakt. Voor de facilitaire ondersteuning vraagt men zich nu af hoe deze het beste ingericht kan worden om de nog te verwachten groei te kunnen blijven volgen en een professionele klantbenadering te realiseren. TROTS heeft een quickscan uitgevoerd op de facilitaire organisatie. Doel was om huidige stand van zaken in beeld te brengen, besparingsmogelijkheden te benoemen en te adviseren over eventuele uitbesteding.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Financiële analyse;
  • Bepalen facilitaire portfolio produkten en diensten;
  • Dienstverleningsconcept formuleren;
  • Adviseren over passende inrichting;
  • Benoemen van korte termijn aanpassingen;
  • Ondersteunen bij realisatie van de aanpassingen.

foto: huismanequipment

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl