Julius Clinical

Verzorgen van de receptiepost

Opdracht

Het verzorgen van de receptiepost en het uivoeren van kwaliteitsmetingen.

Doel

een professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers.

Julius Clinical is een unieke Academische Research Organisatie (ARO) die een sterke combinatie brengt van wetenschappelijk leiderschap en operationele uitmuntendheid in het uitvoeren van nationaal en internationaal onderzoek. Sinds 1 september 2011 verzorgt TROTS de bezetting van de receptiepost van Julius Clinical te Zeist.

Huisartsopleiding

De huisartsopleiding leidt dokters op tot vakkundige en gemotiveerde huisartsen die goed voorbereid zijn op vragen en wensen van de hedendaagse maatschappij. Dit doen wij met een sterk team van betrokken huisartsopleiders, docenten en ondersteuners.

Enige maanden later heeft de Huisartsopleiding zich in hetzelfde pand gevestigd. De receptiewerkzaamheden van beide organisaties zijn samengevoegd.

Receptiedienstverlening

De openingstijden van de receptie zijn: 8.00-17.30 uur.

De belangrijkste taken zijn:

  • Gastvrije ontvangst/registratie van bezoekers;
  • Aanspreekpunt voor diverse vragen;
  • Telefoonbeantwoording;
  • Verzorgen inkomende/uitgaande post.

Doelstellingen & verwachtingen partnerschap

  • 100% bezettingsgarantie;
  • Professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers;
  • Uitvoeren van kwaliteitsmetingen d.m.v. mystery visits/calls.
julius clinical

referentieprojecten

Case: Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle
Zwolle

Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle is een professionele, betrouwbare en ambitieuze gemeente die meedenkt, transparant werkt en de kracht van andere partners gebruikt om haar doel te bereiken en daarmee midden in de samenleving staat. Zij streven naar succes van de stad en haar burgers en leggen daarbij de lat hoog. Gemeente Zwolle is op zoek naar erkenning en komen vanuit leerervaringen, innovatie en samenwerking tot vergroting van ons succes. Iedereen die met hen samenwerkt wordt daarin serieus genomen. Het bereiken van het gezamenlijk resultaat staat de gemeente daarbij voor ogen. Uitgangspunt hierbij vormt rolvastheid. Met respect voor een ieders rol en expertise draagt de gemeente bij aan het gemeenschappelijk doel: de kwaliteit en duurzaamheid van de Zwolse samenleving.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl