Julius Clinical

Verzorgen van de receptiepost

Opdracht

Het verzorgen van de receptiepost en het uivoeren van kwaliteitsmetingen.

Doel

een professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers.

Julius Clinical is een unieke Academische Research Organisatie (ARO) die een sterke combinatie brengt van wetenschappelijk leiderschap en operationele uitmuntendheid in het uitvoeren van nationaal en internationaal onderzoek. Sinds 1 september 2011 verzorgt TROTS de bezetting van de receptiepost van Julius Clinical te Zeist.

Huisartsopleiding

De huisartsopleiding leidt dokters op tot vakkundige en gemotiveerde huisartsen die goed voorbereid zijn op vragen en wensen van de hedendaagse maatschappij. Dit doen wij met een sterk team van betrokken huisartsopleiders, docenten en ondersteuners.

Enige maanden later heeft de Huisartsopleiding zich in hetzelfde pand gevestigd. De receptiewerkzaamheden van beide organisaties zijn samengevoegd.

Receptiedienstverlening

De openingstijden van de receptie zijn: 8.00-17.30 uur.

De belangrijkste taken zijn:

  • Gastvrije ontvangst/registratie van bezoekers;
  • Aanspreekpunt voor diverse vragen;
  • Telefoonbeantwoording;
  • Verzorgen inkomende/uitgaande post.

Doelstellingen & verwachtingen partnerschap

  • 100% bezettingsgarantie;
  • Professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers;
  • Uitvoeren van kwaliteitsmetingen d.m.v. mystery visits/calls.
julius clinical

referentieprojecten

Case: Bodedienst, Gemeente De Bilt
de Bilt

Bodedienst, Gemeente De Bilt

De Bilt bestaat uit de zes dorpskernen Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek en heeft ruim 42.000 inwoners. Het is een groene en uitgestrekte gemeente (ca. 6.713 hectare) gelegen in de Utrechtse Heuvelrug. In de gemeente is veel hoogwaardige kennis aanwezig, onder meer door de huisvesting van een aantal landelijk bekende organisaties zoals het KNMI, RIVM en de Grontmij.  Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 280 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties. De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl