Julius Clinical

Verzorgen van de receptiepost

Opdracht

Het verzorgen van de receptiepost en het uivoeren van kwaliteitsmetingen.

Doel

een professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers.

Diensten

Julius Clinical is een unieke Academische Research Organisatie (ARO) die een sterke combinatie brengt van wetenschappelijk leiderschap en operationele uitmuntendheid in het uitvoeren van nationaal en internationaal onderzoek. Sinds 1 september 2011 verzorgt TROTS de bezetting van de receptiepost van Julius Clinical te Zeist.

Huisartsopleiding

De huisartsopleiding leidt dokters op tot vakkundige en gemotiveerde huisartsen die goed voorbereid zijn op vragen en wensen van de hedendaagse maatschappij. Dit doen wij met een sterk team van betrokken huisartsopleiders, docenten en ondersteuners.

Enige maanden later heeft de Huisartsopleiding zich in hetzelfde pand gevestigd. De receptiewerkzaamheden van beide organisaties zijn samengevoegd.

Receptiedienstverlening

De openingstijden van de receptie zijn: 8.00-17.30 uur.

De belangrijkste taken zijn:

  • Gastvrije ontvangst/registratie van bezoekers;
  • Aanspreekpunt voor diverse vragen;
  • Telefoonbeantwoording;
  • Verzorgen inkomende/uitgaande post.

Doelstellingen & verwachtingen partnerschap

  • 100% bezettingsgarantie;
  • Professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers;
  • Uitvoeren van kwaliteitsmetingen d.m.v. mystery visits/calls.
julius clinical

referentieprojecten

Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl