Receptiediensten Van Wijnen

In Hoofddorp, Dordrecht en Rosmalen

Opdracht

Het invullen van receptiedienstverlening in Hoofddorp, Dordrecht en Rosmalen.

Doel

Een professionele aansturen en begeleiding van medewerkers met continuiteit en 100% bezettingsgarantie.

Bij Van Wijnen werken bouwers en ontwikkelaars, allemaal doeners. Dat heeft ons gemaakt tot één van de grotere bouw- en projectontwikkelings-ondernemingen van Nederland. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en beheer, dat zijn onze kernactiviteiten. Die voeren we uit voor alle gebouwen die maar denkbaar zijn: van woningen, scholen en zorgcomplexen tot winkelcentra en sport- en recreatieaccommodaties. Vaak zijn we al betrokken bij plan-ontwikkelingen of nemen daartoe zelf het initiatief. Alle 23 Van Wijnen-ondernemingen werken zo. Prettig voor opdrachtgevers: Van Wijnen is altijd in de buurt. Ontwikkelen en bouwen. Dat is Van Wijnen.

Van Wijnen

Van Wijnen is al ruim een eeuw lang actief in het realiseren en beheren van vastgoed. Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers, onze klanten kiezen voor Van Wijnen omdat we maatwerk leveren. Onze mensen hebben kennis van lokale markten en zijn hierdoor uitstekend in staat om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Zij krijgen bovendien bij Van Wijnen alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen.

Van Wijnen. Meer dan bouwen. Onze ambitie is helder: wij willen de beste onderneming in de markt zijn. Wij geloven erin dat kwaliteit, samenwerking, proactief handelen en kennisdeling de sleutels vormen tot succes. Daarom werken wij samen met deskundige partners en opdrachtgevers. Wij richten ons zowel op grote als kleine projecten en ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren in heel Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten en bedenken huisvestingsconcepten die passen bij iedere klant. Onze lokale aanwezigheid en ondernemerschap maken het verschil.

Receptiedienstverlening

Bij Van Wijnen in Hoofddorp en Dordrecht vullen we een deel van de receptiedienstverlening in. Naast het verzorgen van het telefoonverkeer, zorgen we voor een ontvangst op maat voor de diverse bezoekers.

De receptiefunctie is bij Van Wijnen verantwoordelijk voor:

  • Een gastvrije ontvangst van klanten en zakelijke contacten;
  • 1e-lijns telefoonbeantwoording en afhandeling;
  • Postverwerking;
  • Administratieve ondersteuning.

Doelstellingen & verwachte partnerschap

  • Continuïteit;
  • 100% bezettingsgarantie;
  • Professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers.
logo Receptiediensten Van Wijnen

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl