Receptie Woonzorg

Invulling van volledige receptie en gedeeltelijk de facilitaire servicedesk

Opdracht

Invullen van de volledige receptie en een deel van de facilitaire servicedesk.

Doel

De verwachtingen van deze klantgroepen overtreffen en daarnaast het leveren van op en top gastvrijheid & hostmanship.

Woonzorg zet zich in voor bijna 27.000 huishoudens en daarnaast voor bewoners van zorgcentra. In totaal hebben we 175 verzorgings- en verpleeghuizen in ons bezit. Bij elkaar opgeteld zijn dat bijna 17.000 verpleegplaatsen en verzorgingstehuisplaatsen. Alleen al als het gaat om onze bewoners in zelfstandige woningen, betekent dat een enorme verscheidenheid aan mensen andere culturele achtergronden, diversiteit in inkomens, vitale en minder vitale mensen, van 50-plussers tot 100-plussers.

Klantenprofiel Woonzorg Nederland

Tevredenheid bij klanten door elke klant het juiste product te bieden. Met dat doel voor ogen hebben we vijf klantprofielen opgesteld. Bij elk profiel past een formule voor zelfstandig wonen. Een woonformule is een combinatie van gebouw, klantbenadering, diensten en zorg:

 • Ruimte voor Zekerheid
 • Ruimte voor Samenzijn
 • Ruimte voor Comfort
 • Ruimte voor Rust
 • Ruimte voor Vrijheid
woonzorg nederland

Receptiedienstverlening

Bij Woonzorg Nederland vult TROTS de volledige receptie en een deel van de facilitaire servicedesk in. Klanten van Woonzorg zijn huurders, kopers, gemeente en organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De verwachtingen overtreffen van deze klantgroepen is hier ons dagelijkse doel.

De receptiefunctie is bij Woonzorg verantwoordelijk voor:

 • Een gastvrije ontvangst van klanten en zakelijke contacten;
 • 1e-lijns telefoonbeantwoording en afhandeling;
 • Bezoekersregistratie en toezicht houden op in- en uitloop van personen;
 • 1e aanspreekpunt bij calamiteiten.

Doelstellingen & verwachtingen partnerschap

 • Op en top gastvrijheid & hostmanship;
 • Continuïteit;
 • 100% bezettingsgarantie;
 • Professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers.

referentieprojecten

denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl