Regiepartner, Hospitality Hosts, Huismeesterdiensten, Technische dienstverlening VGZ

Een meerjarige overeenkomst voor het uitvoeren van facilitaire services

Opdracht

Ontzorgen en regiepartner van VGZ op het gebied van hospitality- en huismeesterdiensten.

Doel

Constant een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan te bieden en het facilitair ontzorgen van VGZ.

TROTS ontzorgt VGZ op het gebied van hospitality- en huismeesterdiensten. Als regiepartner werken we op strategisch en tactisch niveau nauw samen met het facilitair regiebureau van VGZ en voeren we volledig zelfstandig de diensten uit. Coöperatie VGZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk, die een actieve rol speelt in de slimme organisatie van zorg in Nederland. Ze wijzen hun 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. In 2012 heeft VGZ met trots. een meerjarige overeenkomst gesloten om de facilitaire diensten op het gebied van hospitality- en huismeesterdiensten naar een verdere regieorganisatie te laten groeien. De eerste stap was een succesvolle overname van VGZ medewerkers naar trots.

Onze dienstverlening

TROTS ontzorgt VGZ op het gebied van hospitality- en huismeesterdiensten. Als regiepartner werken we op strategisch en tactisch niveau nauw samen met het facilitair regiebureau van VGZ en voeren we volledig zelfstandig de diensten uit. Aan de hand van gezamenlijk bepaalde prestatie indicatoren meten we onze prestaties en sturen we bij waar nodig.

De samenwerking tussen TROTS en VGZ gaat verder. Om de ontzorging nog concreter vorm te geven ontwikkelen we een rol als leverancierscoördinator. Dat betekent een verdergaande verantwoordelijkheid in het coördineren van alle operationele diensten. Concreet krijgt dat bijvoorbeeld vorm bij het aansturen van leveranciersoverleggen en praktisch gezien bij een samenkomst van leveranciers gedurende evenementen, waar een verantwoordelijke vanuit TROTS zorgt dat er afstemming plaatsvindt met als doel eenheid en daarmee een optimale klantbeleving.

Door constant een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden dragen we bij aan de facilitaire ontzorging van VGZ. Hiermee winnen zij tijd om zich te richten op hun core-business; zorgverzekeringen. Door kritisch te zijn op prestaties en processen en altijd te zoeken naar efficiëntie, innovaties en logische verbindingen, besparen we VGZ tijd en daarmee geld.

VGZ

Foto: ANP

Diensten

 • Ontvangst Services
 • Vergader Services
 • Huismeester Services
 • Post Services
 • ServiceDesk (afvang)
 • Interne verhuizingen
 • Leverancierscoördinatie

Leverancierscoördinatie

 • Schoonmaak
 • Glasbewassing
 • Groenvoorziening
 • Ongediertebestrijding
 • Afvalmanagement
 • (Grote) Interne verhuizingen
 • Catering Services
 • Technisch beheer
VGZ

referentieprojecten

Case: Teijin Aramid Arnhem
Arnhem

Teijin Aramid Arnhem

Teijin Aramid is een internationale onderneming die wereldwijd aramidegarens, -vezels en -pulp levert onder de handelsnamen Twaron, Technora,  Sulfron en Teijinconex. Twaronen Sulfron worden door Teijin Aramid in Nederland geproduceerd. Technora en Teijinconex worden in Japan geproduceerd. Aramide kent allerlei toepassingen, zoals in auto’s (banden, slangen, riemen), in de lucht- en ruimtevaart, de civiele techniek, de bouw, vrijetijdsartikelen (bv boten), beschermende kleding (kogel-, brand- en steekwerende kleding), glasvezelkabels, frictie- en afdichtingsmaterialen en nog veel meer. Als pionier en marktleider in aramide werken ze samen met hun klanten aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl