• Nijmegen & Rivierlanden
  • Zorg

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Assisteren bij receptieservices

Opdracht

Verzorgen van de inzet bij ziekte, verlof en vakanties.

Doel

Een professionele en flexible inzet van de oproepkracht.

De RIBW Nijmegen & Rivierenland is de expert in de begeleiding van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Als het gaat om wonen, dagbesteding en werk. Zij begeleiden met bijna 500 professionele en betrokken medewerkers circa 2.000 mensen. In een gebied tussen Gennep en Culemborg.

De missie van RIBW

De missie van het RIBW is om mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) te begeleiden in hun persoonlijk en maatschappelijk herstel. Dat doen ze met verschillende diensten: beschermd wonen, begeleid zelfstandig wonen, dagbesteding en werk. Dankzij hun professionele begeleiding is de cliënt beter in staat de regie over de kwaliteit van zijn leven te voeren.

TROTS

Het Centraal Bureau van het RIBW Nijmegen & Rivierenland is gevestigd in het centrum van Nijmegen. De receptie van het Centraal Bureau wordt bemenst door drie vaste krachten. TROTS verzorgd de inzet bij ziekte, verlof en vakanties. De hoofdtaken die we hier uitvoeren zijn:

  • Een gastvrije ontvangst van cliënten, zakelijke bezoekers en collega’s
  • 1e-lijns telefoonbeantwoording en doorverwijzing
  • Postverwerking
  • Reservering van zalen en vervoersmiddelen
  • Administratieve ondersteuning
  • Vergaderservice

Doelstellingen & verwachtingen partnerschap

  • Inzet bij ziekte, verlof en vakantie
  • Professionele en flexibele inzet van de oproepkracht
  • Pro-actieve houding van de oproepkracht en teamcoördinator

referentieprojecten

denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
Case: Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle
Zwolle

Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle is een professionele, betrouwbare en ambitieuze gemeente die meedenkt, transparant werkt en de kracht van andere partners gebruikt om haar doel te bereiken en daarmee midden in de samenleving staat. Zij streven naar succes van de stad en haar burgers en leggen daarbij de lat hoog. Gemeente Zwolle is op zoek naar erkenning en komen vanuit leerervaringen, innovatie en samenwerking tot vergroting van ons succes. Iedereen die met hen samenwerkt wordt daarin serieus genomen. Het bereiken van het gezamenlijk resultaat staat de gemeente daarbij voor ogen. Uitgangspunt hierbij vormt rolvastheid. Met respect voor een ieders rol en expertise draagt de gemeente bij aan het gemeenschappelijk doel: de kwaliteit en duurzaamheid van de Zwolse samenleving.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl