TROTS en TU Delft sluiten raamovereenkomst inhuur Facility Professionals

Inhuur van Facility Professionals.

Opdracht

Op 20 juni jl. hebben TROTS en TU Delft een raamovereenkomst getekend voor de inhuur van Facility Professionals voor de afdeling Frontoffices FM van de directie FMVG.

Doel

Samen met VFM Advies en FGB Facility Management de aanbesteding voor het inhuren van Facility Professionals in goede samenwerking uitvoeren.

De fascinatie voor science, design en engineering is wat ruim 19.000 bachelor & masterstudenten en 5.000 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland.

Technische Universiteit Delft

Met ongeveer 5.000 medewerkers is de Technische Universiteit Delft de grootste werkgever in Delft. De acht faculteiten, de unieke laboratoria, onderzoeksinstituten, onderzoeksscholen en de ondersteunende universiteitsdienst bieden de meest uiteenlopende functies en werkplekken aan. De diversiteit bij de TU Delft biedt voor iedereen mogelijkheden. Van Hoogleraar tot Promovendus. Van Beleidsmedewerker tot ICT'er.

Algemene omschrijving opdracht

De aanbestedingsprocedure had als doel om door middel van gunning een raamovereenkomsten te sluiten met drie leveranciers voor het inhuren van facilitaire professionals voor de afdeling Frontoffices FM van de directie FMVG.

De raamovereenkomst heeft de duur van twee jaar. Naast TROTS zijn VFM advies en FGB Facility Management tijdens de aanbesteding geselecteerd als leverancier.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl