Begeleiding aanbesteding architect en adviseurs nieuwbouw basisschool Joannes XXIII

Op basis van het advies van TROTS worden 2 separate meervoudig onderhandse aanbesteding uitgevoerd ten aanzien van de architectendiensten en installatieadvies.

Diensten

Als onderdeel van de nieuwbouw van een basisschool Joannes XXIII is TROTS verantwoordelijk voor de aanbesteding van architecten, adviseurs en uitvoerende partijen (zoals aannemers en installateurs). Op basis van het advies van TROTS worden 2 separate meervoudig onderhandse aanbesteding uitgevoerd ten aanzien van de architectendiensten en installatieadvies. TROTS draagt hierbij zorg voor de beschrijving van de benodigde documenten (waaronder offerteaanvraag) en procesbegeleiding richting interne betrokkenen en externe partijen.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl