Verhuismanagement herhuisvesting Menzis

Verhuismanagement van enkele locaties van Menzis.

Opdracht

Als gevolg van enkele projecten was de huisvestingssituatie op de drie hoofdlocaties niet optimaal. Hierdoor heeft onder andere extra aanhuur van ruimte extern plaats gevonden en waren afdelingen/processen niet optimaal gehuisvest.

Doel

TROTS is gevraagd om te ondersteunen met als doelstelling om alle medewerkers/afdelingen/processen binnen de 3 hoofdlocaties te huisvesten waarbij de afdelingen relationeel goed gehuisvest zouden worden.

TROTS heeft Menzis ondersteuning geboden bij het herhuisvesten van de 3 hoofdlocaties.

TROTS heeft een uitvoerige analyse gedaan van de bestaande huisvestingssituatie door middel van interviews met alle afdelingen. Op basis hier van zijn relatieschema’s en nieuwe vlekken- en inrichtingsplannen ontwikkelt. Deze zijn de basis geweest voor het draaiboek van de verhuizingen. Deze zijn zorgvuldig voorbereid en afgestemd met de diverse partijen, waaronder de facilitaire afdeling, ICT en verhuispartijen. Er zijn circa 1600 werkplekken verhuisd.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl