Volledig beheer bedrijfsverzamelgebouw Lumax

TROTS als verlengstuk voor het volledige beheer van de gemeente Utrecht

Opdracht

Het bieden van facilitaire services en het beheren van bedrijfsverzamelgebouw Lumax, gemeente Utrecht.

Doel

Een belangrijke schakel en dienstverlener zijn tussen het bedrijfsverzamelgebouw Lumax en gemeente Utrecht.

Sinds juni 2015 verzorgt trots. het beheer van Lumax namens de gemeente Utrecht. Lumax is een voormalige drukkerij in Utrecht en is door de gemeente ontwikkeld naar een bedrijfsverzamelgebouw. Lumax bestaat uit 40 verhuureenheden voor vooral zelfstandige kleinschalige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. trots. is het verlengstuk van gemeente Utrecht voor het volledige beheer van het gebouw. Onze dienstverlening voor Lumax bestaat uit drie verschillende onderdelen:

Administratief beheer

Namens de gemeente verzorgt trots.de huurdersadministratie en verwerkt de mutaties, wij zorgen ervoor dat de huurovereenkomst wordt getekend en de sleutels worden uitgegeven aan nieuwe huurders. Bij vertrek zorgen wij voor de verwerking van de opzegging en de eindinspectie. Daarnaast zijn we de schakel in de communicatie met de huurders en communicatie met de gemeente als verhuurder van de units.

bedrijfsverzamelgebouw Lumax

Commercieel beheer

We zorgen voor een goed bereikbare en informatieve website voor Lumax. TROTS stelt jaarlijks het beleidsplan voor verhuur op en zorgt voor de gewenste rapportages met betrekking tot de stand van zaken van verhuur. We hebben een marketingonderzoek gedaan en hebben op basis daarvan een marketingplan opgesteld. Verder verzorgen we aanbiedingen en rondleidingen aan potentiële huurders en streven ernaar de bezetting van Lumax zo maximaal mogelijk te houden.

Technisch beheer

TROTS zorgt voor het structurele en incidentele onderhoud van het gebouw, we lossen de meldingen op en handelen eventuele klachten af. Daarnaast zorgen we voor de diverse servicecontacten, begeleiden we (onderhouds)monteurs, doen we controle op het naleven van de huisregels, veiligheid, orde en netheid en houden we het ontruimings- en vluchtplan actueel.

bedrijfsverzamelgebouw Lumax

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl