Utrecht

Coördinatie verhuizing Jenaplanschool Cleophas Utrecht

De Jenaplanschool Cleophas, die op de grens staat tussen Utrecht Overvecht en Tuindorp, is een school waar kinderen, leerkrachten en ouders samen een open speel- leeromgeving creëren. De school biedt een uitdagende leeromgeving door onderwijs aan te bieden waarin kinderen ontdekkend en creatief bezig zijn en spelend kunnen leren. Dit onderwijs bevordert de zelfstandigheid en het dragen van eigen verantwoordelijkheid van de kinderen. De stamgroep, waarin kinderen van verschillende leerjaren bij elkaar zitten, bevordert het sociale aspect en het leren van en met elkaar. Het kind staat centraal. Het bieden van onderwijs op maat en een goede leerlingenzorg geeft kinderen optimale ontplooiingskansen.

Lees meer
Groningen

Realisatie WIJ-locaties Gemeente Groningen

Recente ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat de zorg is veranderd. Veel taken zijn vanuit het Rijk en de Provincie naar gemeentelijk niveau verschoven. Om in te spelen op deze ontwikkeling heeft de gemeente Groningen ervoor gekozen om bepaalde zorg per wijk te centraliseren. Deze gecentraliseerde locaties gaan verder door het leven als WIJ-locaties. Een WIJ locatie biedt onderdak aan onder andere consultatiebureaus, sociaal-juridische dienstverlening en het centrum voor Jeugd en Gezin. Per locatie zijn ongeveer 60 medewerkers actief en is er 900 vierkante meter ruimte nodig voor onder andere een huiskamer, artsenkamers, kantoorruimte en een entree/ontvangstruimte.

Lees meer
Rotterdam

Facilitair Coördinator Stichting Bibliotheek Rotterdam

De Stichting Bibliotheek Rotterdam is een van de drukstbezochte culturele plekken van Rotterdam. Jaarlijks bezoeken 2,4 miljoen mensen en 100.000 leden de vestigingen van de Stichting Bibliotheek Rotterdam, beschikt zij over 830.000 materialen en zijn er 2,9 miljoen uitleningen. De facilitaire afdeling is verantwoordelijk voor het facilitair ondersteunen van alle zestien vestigingen. De afdeling bestaat uit een facilitair teamleider, een facilitair coördinator, een huisvestingsteam, een technische dienst en een vastgoedexpert.

Lees meer
Nieuwegein

Projectcoordinatie De Staffing Group

De Staffing Groep (DSG) is sinds de oprichting in 1986 met haar label IT-Staffing uitgegroeid tot één van de grootste IT-detacheerders van Nederland. De Staffing Groep heeft besloten om het naastgelegen pand, Dynahouse, te kopen. Waarvan één verdieping voor werkplekken en twee verdiepingen voor diverse vergaderruimten. Op de bovenste verdieping van het pand is een externe huurder gevestigd. De aandeelhouder, tevens conceptbedenker, heeft het idee om het pand te laten verbouwen, waardoor een nieuwe werkplekomgeving voor meerdere doelgroepen ontstaat. Hierbij kan gedacht worden aan de medewerkers van De Staffing Groep, ZZP-ers (Dynaworkers), medewerkers van bedrijven uit de omgeving en passanten.

Lees meer
Utrecht

Ondersteunen van het servicedesk- en beleidsteam bij de Veiligheidsregio Utrecht

Het motto van de VRU is ‘Uw veiligheid, ons werk’. De organisatie bestaat uit vier directies (brandweerrepressie, crisisbeheersing & GHOR, risicobeheersing en bedrijfsvoering), een stafafdeling en 67 brandweerposten in de regio. TROTS heeft vaker projecten bij de Veiligheidsregio’s in Nederland gedaan. Voor de Veiligheidsregio Zeeland is o.a. een facilitaire strategische visie opgesteld en de projectleiding van een FMIS implementatie gedaan. Voor de Veiligheidsregio Noord-Brabant heeft TROTS de facilitaire inkooporganisatie gecentraliseerd.

Lees meer
Den Haag

Campusmanager HSD

HSD Campus is het innovatiecentrum van het Nederlandse veiligheidscluster; met living labs, ontmoetings- en opleidingsfaciliteiten en flexibele kantoor- en vergaderruimtes. Hier werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit het hele land samen om producten, diensten en/of kennis te ontwikkelen voor een veiligere wereld. Op de HSD Campus kunnen ze daarvoor werkplekken, vergader- en trainingsruimtes gebruiken en ook de labs voor ‘serious gaming’, real-time intelligence en (cyber) incident experience. Bij de HSD Campus worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid gedemonstreerd en kan men er terecht voor informatie over het veiligheidscluster.

Lees meer
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl