Case: Receptie Woonzorg
Landelijk

Receptie Woonzorg

Woonzorg zet zich in voor bijna 27.000 huishoudens en daarnaast voor bewoners van zorgcentra. In totaal hebben we 175 verzorgings- en verpleeghuizen in ons bezit. Bij elkaar opgeteld zijn dat bijna 17.000 verpleegplaatsen en verzorgingstehuisplaatsen. Alleen al als het gaat om onze bewoners in zelfstandige woningen, betekent dat een enorme verscheidenheid aan mensen andere culturele achtergronden, diversiteit in inkomens, vitale en minder vitale mensen, van 50-plussers tot 100-plussers.

Lees meer
Case: Regiepartner, Hospitality Hosts, Huismeesterdiensten, Technische dienstverlening VGZ
Landelijk

Regiepartner, Hospitality Hosts, Huismeesterdiensten, Technische dienstverlening VGZ

TROTS ontzorgt VGZ op het gebied van hospitality- en huismeesterdiensten. Als regiepartner werken we op strategisch en tactisch niveau nauw samen met het facilitair regiebureau van VGZ en voeren we volledig zelfstandig de diensten uit. Coöperatie VGZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk, die een actieve rol speelt in de slimme organisatie van zorg in Nederland. Ze wijzen hun 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. In 2012 heeft VGZ met trots. een meerjarige overeenkomst gesloten om de facilitaire diensten op het gebied van hospitality- en huismeesterdiensten naar een verdere regieorganisatie te laten groeien. De eerste stap was een succesvolle overname van VGZ medewerkers naar trots.

Lees meer
Case: Nieuw Unicum
Zandvoort

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een instelling die professionele ondersteuning biedt aan volwassenen met primair een lichamelijke beperking. De hoofdlocatie ligt in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort. Er wonen 185 mensen. Daarnaast heeft Nieuw Unicum 17 appartementen in Zandvoort-Noord, 19 appartementen in Zandvoort-Centrum,  18 appartementen in Haarlem (Meerwijk) en is er een kleinschalige woonvoorziening aan de Helmlaan in Haarlem, waarvan Nieuw Unicum vijf van de veertien appartementen tot haar beschikking heeft. Nieuw Unicum biedt ook ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen. Nieuw Unicum heeft als doel gesteld om zich in de komende jaren te ontwikkelen als toonaangevend expertisecentrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Lees meer
Case: Bodedienst, Gemeente De Bilt
de Bilt

Bodedienst, Gemeente De Bilt

De Bilt bestaat uit de zes dorpskernen Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek en heeft ruim 42.000 inwoners. Het is een groene en uitgestrekte gemeente (ca. 6.713 hectare) gelegen in de Utrechtse Heuvelrug. In de gemeente is veel hoogwaardige kennis aanwezig, onder meer door de huisvesting van een aantal landelijk bekende organisaties zoals het KNMI, RIVM en de Grontmij.  Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 280 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties. De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger.

Lees meer
Case: Bodedienst en SD, Gemeente Zwolle
Zwolle

Bodedienst en Servicedesk Gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle is een professionele, betrouwbare en ambitieuze gemeente die meedenkt, transparant werkt en de kracht van andere partners gebruikt om haar doel te bereiken en daarmee midden in de samenleving staat. Zij streven naar succes van de stad en haar burgers en leggen daarbij de lat hoog. Gemeente Zwolle is op zoek naar erkenning en komen vanuit leerervaringen, innovatie en samenwerking tot vergroting van ons succes. Iedereen die met hen samenwerkt wordt daarin serieus genomen. Het bereiken van het gezamenlijk resultaat staat de gemeente daarbij voor ogen. Uitgangspunt hierbij vormt rolvastheid. Met respect voor een ieders rol en expertise draagt de gemeente bij aan het gemeenschappelijk doel: de kwaliteit en duurzaamheid van de Zwolse samenleving.

Lees meer
Case: Teijin Aramid Arnhem
Arnhem

Teijin Aramid Arnhem

Teijin Aramid is een internationale onderneming die wereldwijd aramidegarens, -vezels en -pulp levert onder de handelsnamen Twaron, Technora,  Sulfron en Teijinconex. Twaronen Sulfron worden door Teijin Aramid in Nederland geproduceerd. Technora en Teijinconex worden in Japan geproduceerd. Aramide kent allerlei toepassingen, zoals in auto’s (banden, slangen, riemen), in de lucht- en ruimtevaart, de civiele techniek, de bouw, vrijetijdsartikelen (bv boten), beschermende kleding (kogel-, brand- en steekwerende kleding), glasvezelkabels, frictie- en afdichtingsmaterialen en nog veel meer. Als pionier en marktleider in aramide werken ze samen met hun klanten aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst.

Lees meer
denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Lees meer
Case: Implementatie FMIS RUG
Groningen

Implementatie FMIS RUG

De Rijksuniversiteit Groningen verzorgt kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek, ze zijn internationaal georiënteerd, honoreren verschillen in ambities en talenten, werken actief samen met bedrijfsleven, overheden en burgers, en behoren tot de top van de Europese universiteiten. De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen (FWN) is onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen en omvat alle onderzoek en onderwijs op het gebied van Levenswetenschappen, Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica, Kunstmatige Intelligentie, Sterrenkunde en Farmacie.  De afdeling Facilitaire Zaken verzorgt de huisvesting en facilitaire dienstverlening voor de FWN en omvat de afdelingen Facultaire Technische Dienst, ARBO, Milieu en veiligheid, Inkoop en Logistiek, Gebouwbeheer en het secretariaat.

Lees meer
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl