Projectleider herhuisvesting Gemeente Groningen fase II
Groningen

Projectleider herhuisvesting Gemeente Groningen fase II

De gemeente Groningen is aan het veranderen en het project herhuisvesting moet invulling geven aan de veranderde huisvestingsvraag binnen de gemeente. Dit wordt in twee fases uitgevoerd. TROTS is als bureau verantwoordelijk voor de realisatie van de projectresultaten. Fase 1 is afgerond en nu wordt fase 2 uitgevoerd; het realiseren van een verhuizing van ong. 600 medewerkers verspreid over 6 locaties binnen de gestelde kaders. De consultant van TROTS biedt hierbij projectmanagementondersteuning aan.

Lees meer
Groningen

Herhuisvesting gemeente Groningen

De gemeente Groningen is aan het veranderen en het project herhuisvesting moet invulling geven aan de veranderde huisvestingsvraag binnen de gemeente. Dit wordt in twee fases uitgevoerd. TROTS is als bureau verantwoordelijk voor de realisatie van de projectresultaten. Hiervoor zijn verschillende rollen ingezet; de centrale projectleider als drijvende kracht achter het project en verschillende deelprojectleiders, verantwoordelijk voor het realiseren van deelprojecten. Fase 1 van het huisvestingsproject is opgeleverd binnen de gestelde termijn, budget en kwaliteitsnormen.

Lees meer
Projectmanagement Fontys Hogeschool
Zuid-Nederland

Projectmanagement Fontys Hogeschool

Fontys is een hoger onderwijs instelling met 4.000 medewerkers en 40.000studenten. Het onderwijsaanbod van Fontys richt zich op bijna alle sectoren. Er zijn 29 instituten en die verzorgen ruim 100 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast biedt ze 24 mastervarianten en 11 Associate degrees aan. Ook heeft ze een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen die vooral in Zuid-Nederland gegeven worden. Naast onderwijs legt Fontys zich met 34 lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten.

Lees meer
Interim Projectleider Woondienstencentrum Lopes Dias voor Stichting Versa Welzijn
Hilversum

Interim Projectleider Woondienstencentrum Lopes Dias voor Stichting Versa Welzijn

In Hilversum-Noord heeft woningcorporatie de Alliantie het voormalige centrum Vierkerkenhuis getransformeerd tot het nieuwe woondienstencentrum Lopes Dias. Een bruisende hart van de wijk met veel voorzieningen onder één dak! De renovatie betreft de verbouw van drie verdiepingen seniorenwoningen naar verpleegd wonen. De plint met bestaande woningen is omgebouwd naar verhuurbare units voor onder meer de apotheek en huisartsenpraktijk, fysiopraktijk, verloskunde, kapper, pedicure.

Lees meer
Interim projectleider huisvesting RIBW (nu Promens Care)
Landelijk

Interim projectleider huisvesting RIBW (nu Promens Care)

RIBW’s (nu Promens Care) zijn Regionale Instellingen voor Beschermd en Begeleid Wonen. In Nederland zijn totaal 23 organisaties in de geestelijke gezondheidszorg die professionele begeleiding en ondersteuning bieden. De RIBW Drenthe beschikt voor haar cliënten over woonhuizen waar zij verblijven onder toezicht van begeleiders. De cliënten komen in een compleet ingericht huis en leren langzaam weer terug te keren in de samenleving. De inrichting is zo gewoon mogelijk, zodat men weer zelfstandig leert om boodschappen te doen en het huishouden te regelen.

Lees meer
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl