Interim adviseur/accountmanager Gelre ziekenhuizen
Apeldoorn & Zutphen

Interim adviseur/accountmanager Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is met 3.300 medewerkers, 180 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgingsgebied van ruim 280.000 inwoners één van de grotere ziekenhuizen in Nederland. De ziekenhuizen zijn gevestigd in Apeldoorn en Zutphen. Het ziekenhuis verhuurt ruimtes aan externen zoals artsen en maatschappen, winkeliers, ondernemers binnen het ziekenhuis en intern aan verpleegafdelingen en ondersteunende afdelingen.

Lees meer
Interim gebouwbeheer RUG
Groningen

Interim gebouwbeheer RUG

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verzorgt kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek, ze zijn internationaal georiënteerd, honoreren verschillen in ambities en talenten, werken actief samen met bedrijfsleven, overheden en burgers, en behoren tot de top van de Europese universiteiten. De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen (FWN) is onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen en omvat alle onderzoek en onderwijs op het gebied van Levenswetenschappen, Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica, Kunstmatige Intelligentie, Sterrenkunde en Farmacie.  De afdeling Facilitaire Zaken verzorgt de huisvesting en facilitaire dienstverlening voor de FWN en omvat de afdelingen Facultaire Technische Dienst, ARBO, Milieu en veiligheid, Inkoop en Logistiek, Gebouwbeheer en het secretariaat.

Lees meer
Huisvestingsadvies Dunea
Zoetermeer

Huisvestingsadvies Dunea

Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Wij ontvangen jaarlijks 1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk. We beheren deze prachtige natuur en beschermen de drinkwaterwinning. Dat doen we al 140 jaar. Schoon drinkwater, rust en ruimte in de Randstad vormen de basis voor een goed leven. We zijn altijd op zoek naar (nieuwe) oplossingen en mogelijkheden voor drinkwater en natuur.

Lees meer
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl