Conciërgediensten

Vakmensen in de breedte

Bij TROTS staan de mens en klantbeleving centraal. Onze conciërges hebben vanzelfsprekend een passende opleiding.

Bij de selectie kijkt TROTS met name naar de toewijding en passie waarmee ze werken. Onze conciërges zijn handig met allerlei facilitaire zaken en klein technisch onderhoud. Het zijn vakmensen in de breedste zin van het woord.

Conciërges werken in schoolgebouwen en hotels. Dit vereist een hoge mate van hospitality én vertrouwen. Het publiek is zeer divers en juist in scholen is de conciërge het centrale aanspreekpunt voor zowel de docenten als de leerlingen. Iemand waar u altijd op kunt rekenen en die toegankelijk is. Daardoor moeten onze conciërges de hospitality skills tot een kunst verheffen. Wij selecteren mensen uit de regio van de opdrachtgever, waardoor kennis van de cultuur en het gebied is gewaarborgd.

De taken van de conciërge verschillen per organisatie. Aan de hand van vooraf opgestelde taakomschrijving, selecteren wij een geschikte conciërge voor uw locatie. Bij al onze operationele diensten gaan wij uit van multidisciplinaire medewerkers die elkaar versterken, als één facilitair team.

  • op maat in te richten dienstverlening
  • vast team van vertrouwde gezichten
  • 100% bezetting, ook bij ziekte of verlof
  • hoogwaardige kwaliteit door evaluaties, begeleiding en coaching

Neem contact met mij op voor meer informatie

Anton Verbeek
Directeur

Wilt u nog vandaag meer informatie over onze conciërgediensten?

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl