Young Professionals

Trekt uw bedrijf veelbelovende talenten aan?

Ze brengen een flinke dosis enthousiasme en energie met zich mee. Uw bedrijf profiteert van de nieuwste kennis en frisse inzichten. Daarnaast weten ze als geen ander hoe u uw bedrijf aantrekkelijk kunt houden voor nog meer veelbelovende talenten. Maak kennis met onze TROTS: dit zijn onze bevlogen young professionals!

Ontdek meer

Interim management

Organisaties die tijdelijk nieuwe energie en versterking zoeken, kunnen terecht bij onze interim managers. In onze adviezen en managementstijl stellen wij de mens centraal. Door talenten van mensen op de juiste manier te herkennen en te benutten, werken we aan duurzaam rendement voor uw organisatie.

Ontdek meer

Detachering

Facilitaire vraagstukken op korte termijn efficiënt oplossen? Dan biedt detachering uitkomst. U beschikt direct over een professional die resultaatgericht aan de slag gaat en een verfrissing is binnen het team. TROTS kan snel de juiste facilitaire specialist of allrounder koppelen aan uw behoefte.

Ontdek meer

Werving en selectie

Door beproefde werving- en selectieprocedures en ons omvangrijke netwerk, verbinden we u snel met een passende professional. Elke functie vereist specifieke talenten, dat maakt elke zoektocht uniek. TROTS onderscheidt samen met u de echte aanwinsten voor uw organisatie!

Ontdek meer

Executive search

Voor de hogere management- en directiefuncties biedt TROTS de mogelijkheid voor een executive search. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot en actief netwerk met managementprofessionals. Hierdoor vinden we snel de beste kandidaten op een gepaste en discrete manier.

Ontdek meer

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl