Detachering

Wij doen goed werk, als jij trots bent op je nieuwe collega

TROTS detacheert. We leveren kwaliteitsoplossingen door professionele mensen: specialisten of allrounders op het gebied van Facility, HRM, Inkoop, Financiën en ICT. Bedrijfsvoeringsvraagstukken op korte termijn efficiënt oplossen? Dan biedt detachering uitkomst.

U beschikt direct over een professional die resultaatgericht aan de slag gaat en een verfrissing is binnen het team! TROTS kan snel de juiste facilitaire specialist of allrounder koppelen aan uw behoefte. Denk aan verandermanagers, programmamanagers en leidinggevenden op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Onze medewerkers zijn harde werkers die doelgericht, maar met gevoel voor realiteit invulling geven aan uw behoeften. Ze beschikken over een goed ontwikkeld aanpassingsvermogen, zijn empatisch sterk en zijn intrinsiek gemotiveerd om kennis over te dragen.

  • geen zakelijke risico’s
  • snelle en adequate kwaliteitsoplossing
  • HBO / academisch geschoolde professionals
“Doordat TROTS het team is waar ik bij hoor, kan ik samen met collega's nog meer toegevoegde waarde leveren.”
Bonne Plat
Senior consultant

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
Business Unit manager Consultancy & Detachering

Aanvraag voor detachering

Voeg hier een eventuele bijlage aan het formulier toe.
Bestand*
kies bestand...
verwijderen

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl