Executive search

Discretie op hoogste niveau

Voor de hogere management- en directiefuncties op het gebied van Facility, HRM, Inkoop, Financiën en ICT biedt TROTS de mogelijkheid voor een executive search.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een landelijk actief netwerk met managementprofessionals. Hierdoor vinden we snel de beste kandidaten op een gepaste en discrete manier.

TROTS wil duurzaam faciliteren. Dat betekent dat wij hechte relaties aangaan, waarin we precies aanvoelen wat we kunnen betekenen. Wij hebben een goed oog en zesde zintuig voor de perfecte match tussen u en de beste kandidaat.

  • groot netwerk managementprofessionals
  • beproefde wervingsmethoden
executive search
“De beste uit het werkveld, daarvoor kom u bij ons!”
executive search

Executive search facility professionals

Of er nu sprake is van een markt, waarin schaarste heerst aan Professionals of dat we moeten reageren op de vergrijzing, TROTS weet antwoord te geven op deze vraag.

Wat is onze doelgroep?

Wij bemiddelen professionals in alle denkbare facilitaire werkgebieden. Zo staan wij in contact met overheden, bedrijfsleven en non-profitorganisaties.

Hoe werken wij?

Zowel de wensen van de opdrachtgever als van de professional staan in onze werkwijze centraal. Iedere opdracht is dan ook maatwerk. Samen met de opdrachtgever bepalen we de juiste wervingsstrategie. Ons netwerk is daarbij vaak doorslaggevend. Hierbij kijken wij kritisch naar wie er binnen uw bedrijf, afdeling en bedrijfscultuur past. Kwaliteit en efficiency staan voorop. In onze werkwijze hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke contactmomenten, om zo uw wensen concreet te maken en deze goed in te vullen.

Onderscheidend in expertise

Als onafhankelijk adviseur kan TROTS de juiste match maken tussen vraag en aanbod. Door onze pro-actieve houding breiden wij dagelijks ons netwerk uit. Inmiddels beschikken wij over een groot landelijk netwerk en kennen we de regionale markt als geen ander, waardoor TROTS u praktisch altijd antwoord weet te geven op uw vraag. Onze executive search professionals hebben een achtergrond of opleiding in arbeidsbemiddeling. Vanuit die expertise ondersteunen zij u gedurende het gehele traject: van advisering tot executive search en van coaching tot evaluatie.

Geheel vrijblijvend adviseren wij u en met u onderzoeken wij wijze van executive search aansluit bij uw vraagstuk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek.

Neem contact op voor meer informatie

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl