Interim management

Extra energie geven aan het team. Pure groei!

Organisaties die tijdelijk nieuwe energie en versterking zoeken, kunnen terecht bij onze interim managers op het gebied van Facility, HRM, Inkoop, Financiën en ICT.

We bieden specialistische versterking bij strategische beleidsontwikkeling. U kunt bij ons ook terecht voor extra energie in projecten of een innovatieve benadering bij verandertrajecten. Onze interim professionals voelen zich thuis bij omvangrijke programma’s en specifieke projecten. In onze adviezen stellen wij de mens centraal. Door talenten van mensen op de juiste manier te herkennen en te benutten, werken we aan duurzaam rendement.

TROTS staat voor continue ontwikkeling en innovatie. Wij delen onze opgedane kennis en expertise graag met onze opdrachtgevers. In onze aansturing van teams maken we gebruik van creatieve werkvormen en beproefde methodieken zoals scrum, agile en lean six sigma. Wij doen dat met goed gevoel voor de organisatiecultuur, de talenten van mensen en de belangen van de omgeving.

TROTS heeft een interne en externe pool van interim managers. Wij weten waar de talenten van onze mensen het best tot hun recht komen. Afhankelijk van de aard van de opdracht en de sector selecteren wij passende mensen. TROTS biedt interim managers aan met verschillende achtergronden en expertisevelden. Ze zijn goed bekend met de vraagstukken van vandaag. We zorgen ervoor dat onze managers zich regelmatig blijven ontwikkelen. TROTS faciliteert bijeenkomsten waar managers kennis uitwisselen en ervaringen delen. We nemen de innovatie mee in elke opdracht!

  • Uitgebreide senior+ managementervaring
  • Innovatie door continu kennisdeling
  • Gespecialiseerd in verandertrajecten

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
Business Unit manager Consultancy & Detachering

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl