Programmamanager

Aansturing van formaat

Onze programmamanagers zijn generalisten die omvangrijke processen aansturen. Met oog voor resultaat en mens bereiken zij doelen.

Deze managers overzien en brengen structuur aan in verschillende gelijktijdige projecten. Ze beschikken over overtuigingskracht en communiceren makkelijk en duidelijk. Hun talent ligt overduidelijk op het goed plannen en organiseren. TROTS heeft een mensgerichte managementstijl. Door de juiste mensen op de juiste plekken te motiveren, wordt samenwerking en cocreatie succesvol. In programma’s is dat van onschatbare meerwaarde.

De programmamanagers van TROTS hebben jarenlange ervaring met diverse (profit en non-profit) opdrachtgevers. Ze bewegen zich soepel in nieuwe organisaties. Ze weten welke politiek-bestuurlijk gevoeligheden, bedrijfskundige of beleidsmatige vraagstukken er kunnen spelen. Door onze goede taxatie van de vraag en de opdrachtgever, is TROTS in staat een sterke verbinding te faciliteren tussen opdracht en interim manager.

Onze programmamanagers:

  • realiseren en leiden omvangrijke programma’s en projecten
  • sturen programmateams aan
  • vertalen bedrijfsstrategie naar concrete programma’s
  • voeren risico- en consequentieanalyses uit

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
Business Unit manager Consultancy & Detachering

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl