Strategisch interim manager

Onafhankelijk en omgevingsbewust

Onze strategisch interim managers brengen specialistische deskundigheid en ruime managementervaring mee.

Het zijn specialisten in netwerken. Op een motiverende wijze bereiken zij resultaten. In zowel het rendement als in de ontwikkeling van medewerkers. Onze managers doorzien snel de essentie van de klantbehoefte. De strategisch interim manager opereert onafhankelijk, efficiënt, zakelijk en omgevingsbewust.

De interim managers van TROTS hebben jarenlange ervaring met diverse (profit en non-profit) opdrachtgevers. Ze bewegen zich makkelijk in nieuwe organisaties. Ze weten welke politiek-bestuurlijk gevoeligheden, bedrijfskundige of beleidsmatige vraagstukken er kunnen spelen. Door onze goede taxatie van de vraag en de opdrachtgever, is TROTS in staat een sterke verbinding te faciliteren tussen opdracht en interim manager.

TROTS wil duurzaam faciliteren. Dat betekent dat wij hechte relaties aangaan, waarin we precies aanvoelen wat we kunnen betekenen.

Onze strategisch interim managers:

  • ontwikkelen beleid en strategie
  • geven leiding aan afdeling/organisatie
  • geven leiding aan meerdere projecten
  • begeleiden verandermanagement
  • ondersteunen organisatieverbetering en professionalisering

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
Business Unit manager Consultancy & Detachering

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl