Young Professionals

Trekt uw bedrijf veelbelovende talenten aan?

Ze brengen een flinke dosis enthousiasme en energie met zich mee. Uw bedrijf profiteert van de nieuwste kennis en frisse inzichten. Daarnaast weten ze als geen ander hoe u uw bedrijf aantrekkelijk kunt houden voor nog meer veelbelovende talenten. Maak kennis met onze TROTS: dit zijn onze bevlogen young professionals!

“De young professional had goede, vernieuwende en inspirerende ideeën over ons vraagstuk. Dit leidde voor ons tot nieuwe inzichten waar wij zeker mee aan de slag gaan.”
Brandweer

Waarom een young professional van TROTS in uw team?

  • Young professionals leren snel vanuit een intrinsieke motivatie om zichzelf te willen ontwikkelen en te verbeteren. Door van elkaar te leren wordt uw hele organisatie sterker.
  • Young professionals zijn enthousiast bij veranderingen en vernieuwingen. Ze hebben een open mindset en denken flexibel en creatief met u mee.
  • Young professionals hebben een ‘can-do-mentaliteit’. Ze focussen op hun sterke punten en geven zo het beste van zichzelf aan uw organisatie.
  • Young professionals zijn het vliegwiel achter kennisdelen binnen uw organisatie. Zij worden daarbij gevoed door hun coach vanuit TROTS. Een young professional voelt zich altijd in de rug gesteund door onze experts. Onze experts denken en werken actief mee met de young professionals en komen natuurlijk graag bij u langs.
  • Gunstig voor u als werkgever: de young professional werkt in een traineeship en dus tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij zijn TROTS

We realiseren ons steeds beter dat we ons geluk en beste prestaties bereiken in een gezonde en duurzame omgeving. U wilt een vitaal werkklimaat dat aantrekkelijk is voor talentvolle professionals. TROTS maakt deze ambitie binnen uw organisatie levend door er de juiste mensen aan te verbinden. Dat noemen wij duurzaam faciliteren!

TROTS wil het aantal duurzame werkomgevingen in Nederland vergroten. Wij maken samen met u -onze opdrachtgever- werk van de facilitaire vooruitgang. TROTS is de juiste businesspartner voor organisaties die door het vuur gaan voor hun mensen. Wij willen samenwerken aan een werkklimaat vol energie en beweging!

“De young professional was ontzettend optimistisch, enthousiast en bleef altijd rustig. Heerlijk om mee samen te werken. Namens het MT, bedankt!”
Opdrachtgever uit de welzijnssector

Zet uw organisatie op voorsprong! De TROTS young professional kan in ieder geval niet wachten om samen met u de sprint in te zetten.

Hecht u net als wij veel waarde aan vooruitgang en ontwikkeling? Wilt u samen met ons jonge ambitieuze mensen een droomstart van hun carrière geven? Zet u uw bedrijf op voorsprong met deze enthousiaste nieuwe medewerkers?

Bel of mail Daniël Mestebelt, Managing Senior bij TROTS voor een oriënterend gesprek en een persoonlijke kennismaking met onze young professionals.

Daniël Mestebeld
Managing Senior Young Professional Programma

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl