Detavast

Wervingsprogramma

Een alternatieve mogelijkheid bij de invulling van uw vacature ten opzichte van werving & selectie is onze deta-vast constructie. Bij deze constructie selecteert TROTS door middel van haar wervingsprogramma een kandidaat, neemt deze in dienst, detacheert de kandidaat vervolgens bij de opdrachtgever en na verloop van een nader te bepalen periode kan deze kandidaat door de opdrachtgever in eigen dienst worden genomen.

Begeleiding

De deta-vast constructie heeft voor zowel de opdrachtgever als voor de kandidaat een aantal voordelen. Zo kunnen zowel de kandidaat als de opdrachtgever tijdens de detachering gebruik maken van de kennis vanuit de TROTS-organisatie. TROTS neemt de begeleiding van de kandidaat gedurende de detacheringsperiode op zich. En zowel u als de kandidaat heeft ruimschoots de tijd om te bepalen, of er aan de wederzijdse verwachtingen wordt voldaan.

Aanvraag detavast

Voeg hier een eventuele bijlage aan het formulier toe.
Bestand*
kies bestand...
verwijderen

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl