Duurzaam faciliteren

TROTS wil duurzaam faciliteren. Wij bouwen aan hechte relaties met onze medewerkers en opdrachtgevers. Met oog voor elkaar en het milieu werken we samen aan wederzijds duurzaam rendement. Duurzaam staat bij ons voor trouw aan elkaar, zorgzaamheid voor onze wereld en toewijding aan onze passies en idealen. Deze ambities komen terug in ons werk- én privéleven. Duurzaam faciliteren is onze ‘way of life’!

Mens centraal

TROTS is ervan overtuigd dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Dat lukt wanneer je oprecht bezig bent met dat wat je leuk vindt én goed in bent. Op een plek waar je je thuis voelt. In al onze adviezen en dienstverlening streven we naar een zo groot mogelijke impact voor de mens ... en een zo klein mogelijke impact op het milieu.

Oog voor natuur

Oog voor natuur

Duurzaamheid nemen we letterlijk: we willen gebouwen optimaal benutten, verspilling tegengaan en de CO₂-uitstoot terugdringen. Ook maken we ons sterk voor het realiseren van werkomgevingen die bijdragen aan het geluk en welzijn van medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat mensen zich met liefde binden en inzetten.

Partnership - duurzaam faciliteren

Partnership

TROTS is jouw betrokken partner! Wij houden van hechte relaties, waarin we precies aanvoelen wat we kunnen betekenen. We investeren veel aandacht in een persoonlijke benadering. Wij willen dat alle partijen een waardevolle beleving ervaren in de samenwerking. We vinden het een voorrecht om onze medewerkers en opdrachtgevers te bewijzen dat we onze naam Trots met onze belofte om duurzaam te faciliteren eer aan doen!

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl