Facilitair bedrijf

TROTS een facilitair bedrijf in hart en nieren

TROTS is een facilitair bedrijf in hart en nieren, aanpakkers en no-nonsense mentaliteit met professionaliteit op de inhoud. Sinds jaren leveren wij zowel interim en projectmanagement als operationele dienstverlening. TROTS bestaat als facilitair bedrijf sinds 1999, en heeft de afgelopen jaren veel facilitaire kennis en ervaring op gedaan.

TROTS heeft ervaring als facilitair bedrijf, zowel binnen de commerciele als publieke sector. Van detachering van een facilitymanager of een projectmanager huisvesting, tot regiepartner voor de grotere organisaties in Nederland.

Binnen TROTS zijn 300 medewerkers werkzaam die zich iedere dag inzetten om hun opdrachtgevers trots te maken op hun eigen organisatie.

Van strategisch tot operationeel

Het portfolio van TROTS is gebasseerd op de behoefte van onze klanten en de ervaring en kennis die wij hebben opgedaan in de afgelopen jaren. Doordat TROTS is ontstaan uit twee organisaties , een kennis organisatie en een operationele dienstverlener, zijn wij in staat om onze opdrachtgevers op de juiste wijze te ondersteunen, en zijn er geen grijze gebieden tussen beleid en praktijk.

Een combinatie van de dienstverlening zien wij terug in het integrated facility management en regiepartnerschap, waarin wij onze opdrachtgevers op zowel regie als uitvoering ontzorgen.

Lees meer over regiepartner
Facilitair bedrijf receptie

Projectmanagement

TROTS heeft als facilitair bedrijf veel huisvestingprojecten succesvol afgerond, waarbij duurzaamheid voorop stond. Onze projectleiders zijn in staat om stakeholders op de juiste wijze te voorzien van infromatie en bij elkaar te brengen.

Lees meer over projectmanagement
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl