Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening van TROTS

Facilitaire dienstverlening, binnen Nederland is de facilitaire dienstverlening steeds verder in een volwassenheidsfase terecht gekomen. Was het vroeger het organiaseren van de schoonmaak, logistiek en food. Hedendag is de facilitaire dienstverlening een substantieel onderdeel van de bedrijfvoering en geluk op de werkvoer voor medewerkers.

TROTS zet zich iedere dag in binnen dit mooie vakgebied, van strategisch tot operationeel. Om ervoor te zorgen dat er gezonde en aangename werkomgevingen gerealiseerd worden. Van advies over de huisvesting tot de ontvangst services. Alles draagt bij aan het niveau en de beleving van de facilitaire dienstverlening binnen uw organisatie.

Professioneel en mensgericht

Facilitaire dienstverlening, een professioneel vakgebied en nog steeds in ontwikkeling. Voor TROTS, start facilitaire dienstverlening vanuit de mens. De reden dat de medewerkers van TROTS iedere dag hun dag weer vrolijk beginnen, is dat zij echte dienstverleners zijn

Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening van operationeel tot strategisch

Met de diensten Interim & Recruitment, Facility Services, Total Facility Management, Advies en projectmanagement en IT Solutions, kunnen we bijdragen aan alle facetten binnen uw facilitaire dienstverlening.

Wilt u weten waarbij wij u kunnen ondersteunen of in kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op of kijk nog even goed rond op onze website.

TROTS

Al meer dan 17 jaar ervaring

TROTS is breed actief binnen de facilitaire dienstverlening, door meer dan 17 jaar ervaring van strategisch tot operationeel niveau, begrijpen wij u als klant en werken er iedere dag aan om uw organisatie optimaal te ondersteunen.

Over TROTS

Neem contact op voor meer informatie

Vincent de Gooijer
Manager Beheer, Exploitatie en Techniek

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl