Huismeesterdiensten

De sleutel tot een fijne werkplek, is the ‘key’ tot optimale prestaties

Ook als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Zowel het gebouw als alle inventaris. Onze huismeesters zien toe op andere leveranciers en voeren zelf werkzaamheden uit, om de kwaliteit optimaal te waarborgen.

Onze medewerkers van huisvesting services lossen alle kleine storingen en technische mankementen adequaat en snel op. Onze mensen blinken uit in hun dienstverlenende, loyale en flexibele houding.

Huisvesting Services, omvat alle diensten ondersteunend aan de huisvesting in de facilitaire sfeer. Afhankelijk van de aard van uw organisatie, gaat het hierbij om, huismeesters, bodes, concierges, of allround facilitair medewerkers.

TROTS werkt altijd uit één facilitaire gedachte: gastvrouw en huismeester voelen zich onderdeel van één team. Ze houden elkaar op de hoogte van hun werk, zodat ze samen kansen voor verbetering signaleren. We hebben oog voor detail, want juist de kleinste dingen zorgen voor een aangename beleving bij medewerkers en gasten.

huisvesting services
“Het contact met de klant, en verwachtingen overtreffen. dat maakt mij trots.”
huisvesting services
Aike
Teamcoordinator

Contactformulier

Een trots team staat voor u klaar.

Anton Verbeek
Directeur

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl